Μπέσυ Μάλφα: Δεν είχα καρκίνο, έχει τεράστια διαφορά – Με είχαν ενοχλήσει τα δημοσιεύματα τότε

Μπέσυ Μάλφα: Δεν είχα καρκίνο, έχει τεράστια διαφορά – Με είχαν ενοχλήσει τα δημοσιεύματα τότε

Στο πλατό της εκπομπής Πρωινό βρέθηκε καλεσμένη η Μπέσυ Μάλφα το πρωί της Τρίτης με αφορμή τη θεατρική παράσταση Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω στην οποία συμμετέχει. Η ηθοποιός ωστόσο, η πρώτη ερώτηση που δέχθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα, ήταν για την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε πριν αρκετά χρόνια και την οδήγησε στο χειρουργείο ώστε να υποβληθεί σε επέμβαση στο κεφάλι.

 
«Εγώ δεν είχα καρκίνο, έχει τεράστια διαφορά. Πρέπει να τα προσεγγίζουμε με ιδιαίτερη προσοχή αυτά τα πράγματα, επειδή με είχαν ενοχλήσει τα δημοσιεύματα τότε, γιατί η άγνοια μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους σε φοβίες και σε τρόμο. Είναι άλλο το μηνιγγίωμα, που είναι όγκος στον εγκέφαλο, χειρουργείται και θεραπεύεται άμεσα και είναι άλλο η ασθένεια. Εγώ το βίωσα πολύ καλά, δεν φοβήθηκα καθόλου, το αντίθετο. Είχα έναν καταπληκτικό γιατρό που μου εξήγησε ακριβώς τι είναι. Πήγα τη μία μέρα έκανα το χειρουργείο μου, την άλλη μέρα ξύπνησα. Έμεινα δύο μέρες στο νοσοκομείο και γύρισα σπίτι μου» ανέφερε αρχικά η Μπέσυ Μάλφα.

«Απορώ γιατί το συζητάμε ακόμα»
Στην συνέχεια η ηθοποιός αναρωτήθηκε γιατί αυτό είναι ένα θέμα το οποίο συζητείται ακόμα. «Απορώ γιατί το συζητάμε ακόμα. Θα με ενοχλήσει να δω πάλι αύριο. Είχαν γράψει πολλά. Επίσης, το θεωρώ δυσοίωνο που ήρθα να μιλήσω για το θέατρο και λέμε τώρα γι’ αυτό» είπε η Μπέσυ Μάλφα και ο Γιώργος Λιάγκας θέλοντας να την καθησυχάσει της είπε: «Θα μιλήσουμε για το θέατρο, μην αγχώνεσαι».

«Δεν αγχώνομαι, θα μπορούσα να μην έρθω και καθόλου, αλλά…» του είπε η ηθοποιός και ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε: «Γιατί να μην έρθεις καθόλου;».

«Λέω ότι είναι μια υποχρέωσή μας να μιλάμε για το θέατρο, απλά δεν θα ήθελα να ξεκινήσουμε έτσι. Αυτό είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν, πρέπει να αφήνουμε τα πράγματα στο παρελθόν και να κοιτάμε μπροστά με χαρά» εξήγησε η Μπέσυ Μάλφα και η συζήτηση τους για τη θεατρική παράσταση ξεκίνησε.

https://www.newsbeast.gr/

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα