Mad Clip: Πού κατέληξαν τα 8.000 ευρώ που βρέθηκαν στο παντελόνι του τράπερ

Mad Clip: Πού κατέληξαν τα 8.000 ευρώ που βρέθηκαν στο παντελόνι του τράπερ

Αντικείμενο διαμάχης έγιναν τα 8.000 ευρώ που βρέθηκαν στο παντελόνι του Mad Clip που φορούσε τη νύχτα που έσβησε στην άσφαλτο μετά τη σφοδρή σύγκρουση του αυτοκινήτου του σε κολόνα και δέντρο στη Βουλιαγμένη.

Σύμφωνα με το Mega, τα χρήματα είχαν παραμείνει στο αστυνομικό τμήμα γιατί υπήρχε διαφωνία μεταξύ των συγγενών για το ποσό που θα λάβει ο καθένας.

Για τον λόγο αυτό τα χρήματα παρέμειναν στο αστυνομικό τμήμα όλο αυτό το διάστημα και η αστυνομία σήμερα τα κατέθεσε στο παρακαταθηκών και δανείων.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα αρχίσει ξεχωριστή διαδικασία αν θέλουν να διεκδικήσουν το χρηματικό ποσό. Τα χρήματα αυτά δεν έχουν δοθεί μέχρι στιγμής σε κάποιο συγγενικό πρόσωπο, αναφέρει το κανάλι.

 
Αναζητούσαν τον σταυρό και το κινητό του για δύο εβδομάδες
Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του τράπερ αναζητούσε 18 μέρες μετά το δυστύχημα τον σταυρό και το κινητό τηλέφωνο του τράπερ, που δεν είχαν εντοπιστεί μετά το τροχαίο.

Τελικά τόσο ο σταυρός όσο και το κινητό του τράπερ εντοπίστηκαν μέσα στις λαμαρίνες της Porsche, που, μετά το δυστύχημα, μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Την καταγγελία για τον σταυρό του Mad Clip είχε κάνει από την πρώτη στιγμή ο παππούς του αναφέροντας ότι «από τη σορό έλειπε ο σταυρός του που έκανε 10.000 ευρώ, που κάποιος τον πήρε, όπως και το κινητό τηλέφωνο».

   
Το πόρισμα για τα αίτια του δυστυχήματος
Στο μεταξύ φως στα αίτια του δυστυχήματος έδωσε το πόρισμα που δόθηκε στη δημοσιότητα του πραγματογνώμονα της οικογένειας του τράπερ, Παναγιώτη Μαδιά. Σε αυτό περιγράφεται τι έγινε το μοιραίο βράδυ και πώς η Porsche έφυγε από τον δρόμο.

«Η πιθανολογούμενη εκτίμησή μου ως προς τα αίτια είναι ότι αυτά θα πρέπει να αναζητηθούν στο αν συνέβη κάτι στον οδηγό ή στο αυτοκίνητο, μήπως σε αυτή τη στιγμή ο οδηγός, αντιλαμβανόμενος ότι πάει να χάσει τον έλεγχο του οχήματος, προβαίνει σε ξαφνικό υπερδιορθωτικό ελιγμό προς τα αριστερά χάνοντας εντελώς τον έλεγχο του οχήματος, με τα επερχόμενα αποτελέσματα» αναφέρεται, μεταξύ άλλων

https://www.newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα