Αντίνοος Αλμπάνης: Έχω υποστεί εξευτελισμό από σκηνοθέτες - Είχα στενή σχέση με τον Φιλιππίδη

Αντίνοος Αλμπάνης: Έχω υποστεί εξευτελισμό από σκηνοθέτες - Είχα στενή σχέση με τον Φιλιππίδη

 Στο θέατρο έχω υποστεί εξευτελισμό από σκηνοθέτες και μάλιστα τις εποχές που πιστεύαμε ότι όσο πιο δύσκολη είναι η συνθήκη της συνεργασίας, τόσο μεγαλύτερο είναι το credit που παίρνεις. Φυσικά και τότε θεωρούσα ότι αυτό είναι κανονικό ...

Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στο The Dot και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον σκηνικό εξευτελισμό που ο ίδιος έχει υποστεί στο παρελθόν.

Ο ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι μια πολύ δύσκολη συνθήκη για όλους μας και ξέρετε καλά ότι αυτή τη στιγμή μιλάμε για ανθρώπους με τους οποίους γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Το λέω αυτό γιατί είναι γνωστό στον κόσμο ότι εγώ είχα μια στενή σχέση με τον Πέτρο. Παρ’ όλα αυτά άκουσα πράγματα για τα οποία δεν πήγαινε ποτέ το μυαλό μου. Γίνεται πολύς ντόρος τον τελευταίο καιρό για ανθρώπους που υπερασπίζονται τον Πέτρο ή βγαίνουν και παίρνουν θέση υπέρ του. Αν εγώ έχω φερθεί με πολύ άσχημο τρόπο στη Νάντια αλλά εξαιρετικά στον Μίνω, αυτό δεν με αποκαθιστά στα μάτια της Νάντιας ούτε με εξιλεώνει».

 «Όταν, δε, μιλάμε για πράγματα που είναι πολύ σοβαρά, το να βγαίνω και να υπερασπίζομαι τον Πέτρο προκαλεί πολύ μεγάλο πόνο και δυστυχία σε όλα αυτά τα κορίτσια τα οποία βρήκαν το θάρρος και βγήκαν και μίλησαν» πρόσθεσε ο ηθοποιός στο απογευματινό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ. «Μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι είναι υπόδικοι. Υπάρχει το δικαστήριο και τα αρμόδια όργανα που πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους. Εγώ δεν θα βοηθήσω αυτή τη δουλειά με το να πλέξω το εγκώμιο του Πέτρου».

«Στο θέατρο έχω υποστεί εξευτελισμό από σκηνοθέτες και μάλιστα τις εποχές που πιστεύαμε ότι όσο πιο δύσκολη είναι η συνθήκη της συνεργασίας, τόσο μεγαλύτερο είναι το credit που παίρνεις. Φυσικά και τότε θεωρούσα ότι αυτό είναι κανονικό. Επιδίωκα να συνεργαστώ με αυτούς τους ανθρώπους για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να επιβιώσω»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα