Πάνος Μουζουράκης: Τριγυρνά στο μυαλό του η δημιουργία οικογένειας

Πάνος Μουζουράκης: Τριγυρνά στο μυαλό του η δημιουργία οικογένειας

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης Πάνος Μουζουράκης διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του. Φαίνεται ότι επέστρεψε για τα καλά στην Ελλάδα και για ακόμη μια σεζόν θα βρίσκεται στο The Voice, όπου και έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου 18/9.

Πάντα στο πλευρό του Πάνου Μουζουράκη βρίσκεται και η γοητευτική σύντροφός του, Τζίνα Βαρελά, που τον στηρίζει σε κάθε του επιλογή.

Η σχέση του με την ομογενή από την Νέα Ζηλανδία οδεύει προς τον τρίτο χρόνο και πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, όπως εξομολογείται ο δημοφιλής καλλιτέχνης στην Real News και στην Νίκη Κώτσου: «Είμαστε ακόμη καλύτερα με την Τζίνα», λέει ο Πάνος Μουζουράκης.


Ο δημιφλής καλλιτέχνης συμπληρώνει μάλιστα, μεταξύ άλλων, συμπληρώνει ότι, αν και ακόμη δεν έχει αποφασίσει την επισημοποίηση της σχέσης τους, η οικογένεια είναι κάτι που έχει αρχίσει να σκέφτεται:

«Ακόμα δεν έχω πάρει την απόφαση, αλλά τριγυρνά στο μυαλό μου η δημιουργία οικογένειας. Ο Νίκος Χατζηνικολάου στο “Ενώπιως Ενωπίω” με έβαλε σε σκέψεις…».

Όσον αφορά στο The Voice, ο Πάνος Μουζουράκης αναφέρει χιουμοριστικά: «Φέτος θα αλλάξω τακτική, θα πηγαίνω μόνο με τους περίεργους. Όλα τα κοριτσάκια θα επιλέγουν τον Σάκη Ρουβά και τον Κωνσταντίνο Αργυρό», σημειώνει ο Πάνος Μουζουράκης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα