Κατερίνα Καραβάτου – Πώς είναι η σχέση της με τον Κρατερό Κατσούλη σήμερα;

Κατερίνα Καραβάτου – Πώς είναι η σχέση της με τον Κρατερό Κατσούλη σήμερα;

Λίγο μετά την ανακοίνωση πως η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης πήραν διαζύγιο και λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της στο Mega, η παρουσιάστρια αποκαλύπτει τι είδους σχέσεις έχει σήμερα με τον πρώην σύζυγό της. Η Κατερίνα Καραβάτου εξομολογείται στην Realnews και την Νίκη Κώτσου.


Πόσο δύσκολο είναι να ανταπεξέλθεις ως μητέρα κάνοντας αυτό το επάγγελμα;
Είμαι όπως όλες οι γυναίκες που έχουν την ανάγκη να δουλεύουν! Δεν μπορώ να μη δουλέψω. Επειδή, λοιπόν, υπάρχει αυτή η γνώση μέσα μου, κάνω τα πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή μου. Έχω αφιερώσει τη ζωή μου στα παιδάκια μου, με την έννοια ότι με το που φεύγω από τη δουλειά είμαι μαζί τους. Έχω επιλέξει να είμαι μαζί τους, να κάνω τα πάντα μαζί τους. Αυτός είναι ένας τρόπος με τον οποίο έχει δομηθεί η σχέση μας, κάτι που το έχουν καταλάβει και το περιμένουν από εμένα. Η Αέλια είναι πλέον 10 χρονών, την έχω πάρει και μαζί μου στην εκπομπή και γνωρίζει τη διαδικασία, οπότε έχει υπομονή και ξέρει για ποιο λόγο η μαμά μπορεί να αργήσει, όπως ξέρουν ότι η μαμά θα είναι πάντα δίπλα τους.

Όπως είναι σημαντικό ότι τους μιλήσατε για όλα όσα αποφασίσατε για τον γάμο σας με τον Κρατερό…
Φυσικά! Τα παιδιά μας είναι και θα είναι πάντα η απόλυτη προτεραιότητά μας! Ήμασταν μεγάλοι όταν τα αποκτήσαμε, δεν ήμασταν άνθρωποι που συνέβη αυτό χωρίς απόλυτη επίγνωση.

https://www.in.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα