Mad Clip: Στενός φίλος του ξεσπά μπροστά στην κάμερα. Δεν έπαιρνε ναρκωτικά, δεν έπινε αλκοόλ

Ο κολλητός φίλος του Mad Clip μίλησε στο Πρωινό και τη Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα για το τροχαίο δυστύχημα και την απώλεια που του έχει στοιχήσει. Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι βγήκε στην εκπομπή λόγω κάποιων αρνητικών σχολίων που διάβασε για τον θάνατο του τράπερ.

«Νιώθω όπως όταν χάνει κάποιος τον αδερφό του, έτσι αισθάνομαι κι εγώ» είπε ο Μάικ Μπουλ, ο οποίος θα διαβάσει τον επικήδειο για τον τράπερ.

«Βγήκα εξαιτίας κάποιων άρθρων που διαβάσαμε και έχω πάρει και τη συγκατάθεση όλων. Διάβασα ότι ήταν μαστουρωμένος και καλά να πάθει. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι ο Πήτερ ούτε τσιγάρο –ξέρετε ποιο τσιγάρο εννοώ- δεν κάπνιζε. Ούτε με 200 πήγαινε. Δεν πήγαινε με 70, πήγαινε με 150 χλμ/ώρα. Οκ ποιος δεν έχει πάει με λίγο παραπάνω γκάζι στις 2 η ώρα το πρωί με άδεια την παραλιακή; Δεν ήταν σε κόντρα. Χάθηκε ένα νέο παιδί, χάθηκε ένας τράπερ. Έχω ακούσει τόσα κακά σχόλια… Ούτε βιαστής ήταν, ούτε κλέφτης ήταν, ούτε τα λεφτά του έπαιρνε από εμάς. Δεν έπαιρνε ούτε ναρκωτικά, δεν έπινε αλκοόλ, ποτέ δεν οδηγούσε μεθυσμένος. Δεν είναι αλήτης. Αν ισχύει αυτό που λένε ότι υπήρχε νερό από τα ποτιστήρια του δήμου, πάτησε τα νερά» ανέφερε ξεσπώντας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα