Mad Clip: Οι τοξικολογικές εξετάσεις θα δώσουν τις απαντήσεις - Τι είδε ο πραγματογνώμονας

Mad Clip: Οι τοξικολογικές εξετάσεις θα δώσουν τις απαντήσεις - Τι είδε ο πραγματογνώμονας

Θλίψη σκόρπισε η είδηση θανάτου του  γνωστού τράπερ Mad Clip σε τροχαίο μόλις στα 34 του χρόνια.

Η ιατροδικαστική έκθεση και οι  τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια του δυστυχήματος 

Σε βίντεο ντοκουμέντο που έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας, φαίνεται το αυτοκίνητο του Mad Clip να εκκινεί πολύ ομαλά, όταν το φανάρι ακριβώς έξω από τη Λίμνη της Βουλιαγμένης έγινε πράσινο. Το βίντεο σταματά λίγες στιγμές πριν το δυστύχημα.

Ο γνωστός τραγουδιστής έχασε τη ζωή του στη λεωφόρο  Βουλιαγμένης στο ύψος της εκκλησίας Παναγία Φανερωμένη όταν το πολυτελή αυτοκίνητο που οδηγούσε προσέκρουσε σε κολώνα και σε ένα δέντρο και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής η οποία επιχειρούσε για δύο ώρες προκειμένου να μπορέσει να τον απεγκλωβίσει.

Ο Mad Clip είχε φύγει από γαμήλια δεξίωση, στην οποία είχε τραγουδήσει μαζί με τη Φουρέιρα

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους καταθέσεις πολιτών και υλικό από κάμερες της περιοχής και βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για το δυστύχημα.

Δεν υπάρχει εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου

Τέλος στα σενάρια περί εμπλοκής άλλου αυτοκινήτου στο θανατηφόρο τροχαίο του τράπερ Mad Clip, έβαλε ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς, μιλώντας χθες στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πραγματογνώμονας, ο οδηγός πιθανόν να πάτησε φρένο για ανεξήγητους λόγους χωρίς να υπάρχει κάποιο εμπόδιο και κανένα άλλο αμάξι.

 Με επιτυχία η Porsche παίρνει με επιτυχία όλη την καμπυλότητα του τόξου της δεξιάς στροφής. Μετά το φανάρι γύρω στα 200 μέτρα, η Porsche είναι μπροστά και το AUDI πίσω, γύρω στα 30 μέτρα. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν ακουμπήσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπήρξε άλλο όχημα. Το ερώτημα είναι πώς το έχασε», σημείωσε ο κ. Μαδιάς.

«Πιθανολογώ μήπως μετά την στροφή κάτι συνέβη σωματικά στον οδηγό», λέει ο πραγματογνώμονας, ο οποίος αποκλείει και σκάσιμο λάστιχου, καθώς «αν είχε σκάσει, αδειάζει ο αέρας και τα χείλη της ζάντας θα είχαν σκάψει την άσφαλτο».

Ο κ. Μαδιάς απέκλεισε οποιαδήποτε άλλη μηχανική βλάβη του οχήματος και σημειώνει πως λύση για να αποφευχθούν παρόμοια τροχαία στο μέλλον είναι οι μπάρες.


 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα