Χρήστος Λούλης: Δεν πρέπει να ξεχάσουμε επειδή προφυλακίστηκαν δυο άνθρωποι

Χρήστος Λούλης: Δεν πρέπει να ξεχάσουμε επειδή προφυλακίστηκαν δυο άνθρωποι

Ο Χρήστος Λούλης μίλησε στη κάμερα τουΚαλοκαίρι #ΝΟτ» με αφορμή την  επίσημη προβολή της κινηματογραφικής μεταφοράς του βίου του Αγίου Νεκταρίου «ο Άνθρωπος του Θεού» και μεταξύ  άλλων,μιλησε για την συμμετοχή του στην ταινία. 

«Κάνω έναν τεχνοκράτη ο οποίος είναι απέναντι από την Εκκλησία και όλα όσα πρεσβεύει ο Άγιος Νεκτάριος. Κάνω έναν άνθρωπο που είναι πολύ απέναντί του και μέσα στα χρόνια επηρεάζει (ο Άγιος Νεκτάριος) επηρεάζει ακόμα κι αυτόν».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο ελληνικό #metoo λέγοντας: «όχι δεν έχω βιώσει κάτι αντίστοιχο. Νομίζω ότι οι άνθρωποι που τα κάνουν αυτά, δεν θα το έκαναν ποτέ σε ανθρώπους σαν εμένα. Θα το κάνουν σε κάποιους που είναι πιο αδύναμοι, σε κάποιον που δεν μπορεί να μιλήσει εύκολα . Είναι πολύ λυπηρό όλο αυτό που συμβαίνει για τον χώρο γενικά αλλά ακόμα και για ότι συμβαίνουν αυτά τα πράγματα ανεξαρτήτως χώρου. Θα είναι λυπηρό αν το ξεχάσουμε επειδή δύο άνθρωποι είναι προφυλακισμένοι και δεν συνεχίσουμε να κοιτάμε σε όλους τους χώρους, όχι μόνο στον δικό μας. Να κοιτάμε παντού».

 

Πηγή: TVNEA.COM

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα