Δύσκολες ώρες για τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο - Έφυγε από την ζωή η μητέρα του

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με μια φωτογραφία της μητέρας του στο Instagram και ένα συγκινητικό κείμενο για να την αποχαιρετήσει.

«Καλό ταξίδι μάνα. Άντεξες. Κράτησες γερά. Από την δεκαετία του 50 μετανάστρια στο Βέλγιο, μέχρι και την τελευταία εικοσαετία όπου ξεπέρασες πολλά.

 Εγκεφαλικά, εμφράγματα, πνευμονικά, ατυχήματα, τα 'παιζες στα δάχτυλα πια. Τα ξεπέρναγες και πάντα επανερχόσουν. Όρθια. Στα πόδια σου. Μέχρι τελευταία στιγμή όρθια. Μέχρι και χθες που καθόσουν στην βεράντα και χάζευες την κίνηση. Ακόμα και στον χαμό του Βαγγέλη τα κατάφερες και έμεινες όρθια. Όπως έμαθα μετά από χρόνια από κάποιους «έπρεπε να αντέξω, για το άλλο μου παιδί» είχες πει... Μέχρι που τις τελευταίες μέρες με τον καύσωνα και την κάπνα από τις πυρκαγιές άρχισες να βαραίνεις. Και ξαφνικά σήμερα το πρωί αναρωτήθηκες «γιατί δε μπορώ να περπατήσω με άνεση;" ακολούθησε μια βαριά αναπνοή, το μεσημέρι μια ακόμα πιο βαριά και μετά ήσυχα, τέλος.

Χρόνια πριν γιορτάσαμε τα 90 σου. Τα Χριστούγεννα θα γιορτάζαμε τα 94. Γιατί πάνω απ' όλα ξεπερνώντας τα πάντα, απέδειξες το όνομα σου: ΝΙΚΗ. Να μου φιλήσεις τον Βαγγέλη και την αδερφή σου που έφυγε κι εκείνη πριν 4 μήνες και στο έκρυβα προσεκτικά μέχρι και σήμερα που θα ανταμώσετε. Καλό ταξίδι, μάνα.», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα