Χριστίνα Παππά – Λουκέτο στο sushi bar της στην Μύκονο

Χριστίνα Παππά – Λουκέτο στο sushi bar της στην Μύκονο

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της ΑΑΔΕ στην Μύκονο, με τις παραβάσεις στο νησί των ανέμων να είναι αρκετές. Μάλιστα, επιβλήθηκε λουκέτο δύο ημερών στο εστιατόριο της ηθοποιού, Χριστίνας Παππά, καθώς στο εστιατόριο της με την επωνυμία Tokyo Jo, εντοπίστηκαν φορολογικές παραβάσεις.

Η ίδια μιλώντας στο protothema.gr, ανέφερε ότι είναι άδικο μέσα στο πικ της τουριστικής περιόδου να σφραγίζεται ένα μαγαζί από τα έσοδα του οποίου κερδίζει και το κράτος.

Φοροδιαφυγή με αδήλωτα ενοίκια:
Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες η ΑΑΔΕ εντόπισε φοροδιαφυγή-μαμούθ, με μαύρα ενοίκια σε βίλες στη Μύκονο που έφταναν μέχρι και τις 57 χιλιάδες ευρώ ημερησίως. Οι ελεγκτές προσποιούμενοι τους πελάτες, εντόπισαν μεσιτικά γραφεία, τα οποία εκμεταλλεύονταν πολυτελείς βίλες στο νησί των ανέμων, εισπράττοντας τεράστια ποσά από ξένους ενοικιαστές.

Τα μεσιτικά γραφεία ήταν κρυμμένα σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ενώ υποκαταστήματα υπήρχαν στα νησιά των ανέμων. Έτσι, οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ, εντόπισαν: λίστες πελατών και μέρες διαμονής.  Τα ποσά πληρωμής κυμαίνονταν από 12.000€ – 57.000€ την ημέρα.

Τα παραπάνω αφορούσαν 47 βίλες στη Μύκονο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα