Τόλης Βοσκόπουλος: Έπαθε ανακοπή ενώ περίμενε να πάρει εξιτήριο

Τόλης Βοσκόπουλος: Έπαθε ανακοπή ενώ περίμενε να πάρει εξιτήριο

Ο Τόλης Βοσκόπουλος πέθανε από ανακοπή καρδιάς βυθίζοντας στο πένθος φίλους, συγγενείς και όχι μόνο.

 Η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου είναι συντετριμμένες, μετά τον θάνατο του αγαπημένου καλλιτέχνη. Σύμφωνα με την εφημερίδα ON Time, περίμεναν πως χθες ο τραγουδιστής θα έπαιρνε εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα επέστρεφε στο σπίτι τους.

 Ο Τόλης Βοσκόπουλος την προηγούμενη Παρασκευή αισθάνθηκε αδυναμία και αναπνευστική δυσχέρεια, δεδομένου ότι ταλαιπωρούνταν από χρόνια αναπνευστικά προβλήματα. Προκειμένου να γίνει έλεγχος της κατάστασής του, επισκέφτηκε το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, όπου βρίσκονται οι γιατροί που τον παρακολουθούσαν. Έγινε η εισαγωγή και δόθηκε εντολή να υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ έλαβε την απαραίτητη αναπνευστική υποστήριξη. Οι γιατροί είχαν μάλιστα ενημερώσει τη σύζυγό του και την κόρη του πως χθες θα έπαιρνε εξιτήριο. Η καρδιά του όμως τον πρόδωσε και «έφυγε» από ανακοπή.

Τα τελευταία χρόνια ο Τόλης Βοσκόπουλος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Πριν από έξι χρόνια είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία του αφαιρέθηκε τμήμα του δεξιού πνεύμονα. Τότε το πρόβλημα είχε εντοπιστεί σε ένα check up που είχε κάνει και εντελώς τυχαία είχε προκύψει ένα αλλοιωμένο εύρημα στον δεξιό του πνεύμονα. Από τότε ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός, ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο, λόγω της πανδημίας, αφού ανήκε σε ομάδα υψηλού κινδύνου.

 Όπως γράφει η εφημερίδα, τον τελευταίο καιρό ο Τόλης Βοσκόπουλος υποβάλλονταν σε αιμοκάθαρση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα