Το σχόλιο του Πέτρου Κωστόπουλου για το διαζύγιο Βανδή - Νικολαΐδη: Κάποτε ήμασταν μια παρέα...

Το σχόλιο του Πέτρου Κωστόπουλου για το διαζύγιο Βανδή - Νικολαΐδη: Κάποτε ήμασταν μια παρέα...

Το διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη έσκασε σαν βόμβα το απόγευμα της Πέμπτης αν και ο στενός κύκλος του ζευγαριού φαίνεται να γνώριζε ότι ο γάμος τους περνούσε βαθιά κρίση. Το ζευγάρι μέσα από μία λιτή ανακοίνωση τριών γραμμών έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση τονίζοντας πως προτεραιότητα αποτελούν τα παιδιά τους.

Ανάμεσα στα γνωστά ονόματα που θέλησαν να εκφραστούν δημόσια για τον χωρισμό της τραγουδίστριας και του πρώην ποδοσφαιριστή ήταν και ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Σε κείμενό του στο nitro.gr, αναφέρει χαρακτηριστικά:«Κάποτε ήμασταν μια παρέα. Δέκα, δεκαπέντε άτομα. Όχι κολλητοί όλοι, χαλαρή φιλία. Ανάμεσά τους ήταν η Δέσποινα με τον Ντέμη, ήταν η Ελένη με τον Γιάννη και ήταν η Τζένη κι εγώ. Παντρεμένα ζευγάρια με δύο τρία παιδιά ο καθένας. Κάναμε παρέα και κάναμε αυτά που κάνουν όλα τα ζευγάρια. Μαζευόμασταν στα σπίτια, παίζαμε επιτραπέζια, τσακωνόμασταν επιτόπου γι’ αυτά, πηγαίναμε μερικές μέρες διακοπές, δεν βγαίναμε για χορούς και πανηγύρια, ούτε κάναμε τίποτα star power εμφανίσεις. Μόνο στη Δέσποινα πηγαίναμε καμία φορά, όλοι μαζί, γιατί ήταν και η μόνη που ήταν στο χώρο του live θεάματος. Αν κάποιος θελήσει να πει,

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr