Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Δικαστικό όχι στην απελευθέρωσή της από την κηδεμονία του πατέρα της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Δικαστικό όχι στην απελευθέρωσή της από την κηδεμονία του πατέρα της

Δικαστής απέρριψε το αίτημα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για διακοπή της κηδεμονίας του πατέρα της, Τζέιμι, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Variety επικαλούμενο δικαστικά έγγραφα. 
«Το αίτημα απορρίπτεται χωρίς επιφύλαξη» αναφέρει το έγγραφο σύμφωνα με το Variety.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δικαστήριο ισχυρίζεται ότι η Σπίαρς είναι «ουσιαστικά ανίκανη να διαχειριστεί τους οικονομικούς πόρους της ή να αντισταθεί σε απάτη ή αδικαιολόγητη επιρροή».

Σύμφωνα ωστόσο με το Variety πρόκειται για διαφορετικό αίτημα της Σπίαρς από εκείνο που εξετάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Το είδος της νομικής επιμέλειας που έχει αναλάβει ο πατέρας της, είναι ένας τύπος κηδεμονίας που ορίζεται από δικαστήριο και προορίζεται για άτομα που δεν μπορούν να λαμβάνουν αποφάσεις για τον εαυτό τους.

«Δεν θέλω να είμαι σκλάβα κανενός»
Ο Τζέιμι Σπίαρς έχει υποστηρίξει ότι δεν είχε καμία εξουσία στην κηδεμονία της κόρης του, ισχυριζόμενος ότι η Τζόντι Μοντγκόμερι (πρώην μάνατζερ της τραγουδίστριας) «είχε επανειλημμένα υπηρετήσει τον ρόλο του κηδεμόνα από τον Σεπτέμβριο του 2019 και συνεχίζει να έχει αυτή την ιδιότητα».

Ωστόσο η συγκλονιστική κατάθεση της κόρης του στο δικαστήριο, όπου χαρακτήρισε καταχρηστική την κηδεμονία του συγκρίνοντάς την με το «sex trafficking» και υποστηρίζοντας ότι είχε αναγκαστεί να υποστεί ψυχιατρική φαρμακευτική θεραπεία προκάλεσε διεθνές κύμα αλληλεγγύης για την τραγουδίστρια.

Η ποπ σταρ κατέθεσε ότι είχε εμποδιστεί από την αφαίρεση αντισυλληπτικής συσκευής στο σώμα της, υποστηρίζοντας ότι ήθελε να παντρευτεί το αγόρι της και να μπορέσει να κάνει παιδιά κάτι που η κηδεμονία της απαγορεύει.

«Κυρία δικαστή, δεν θέλω να είμαι σκλάβα κανενός» είπε η Σπίαρς και συνέχισε: «Θέλω να λήξει αυτό το καθεστώς χωρίς να αξιολογηθώ. Μου αξίζει να έχω μια δική μου ζωή. Είμαι πολύ καλή σε αυτό που κάνω. Το μόνο που θέλω είναι να διαχειρίζομαι τα χρήματά μου… και να μοιράζομαι την ιστορία μου με τον κόσμο. Θέλω να μπορώ να ακούγομαι»

Από τη στιγμή που η κατάσταση με την κηδεμονία της τραγουδίστριας έχει γίνει γνωστή δημοσίως, οι θαυμαστές της, αλλά και πολύς κόσμος, ζητούν την «απελευθέρωσή» της μέσω του κινήματος #FreeBritney.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα