James Καφετζής - MAD VMA: Δεν οδήγησα γιατί είχα πιει, κάποιος άλλος έπιασε το τιμόνι και έπεσε πάνω μας

Ο πρώην παίκτης του διάσημου ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για το αναπάντεχο ατύχημα που είχε με την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη
Καλεσμένος στην εκπομπή Σου Κου Family βρέθηκε χθες o James Καφετζής  και όπως αποκάλυψε είχε περάσει ένα πολύ δύσκολο βράδυ.

Ο πρώην παίκτης του Survivor -και από τους αγαπημένους του κοινού- έδωσε το παρόν την Παρασκευή το βράδυ στην τελετή των MAD VMA 2021 με τους δύο κολλητούς του φίλους, τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη. Όπως ανέφερε όμως, κάτι αναπάντεχο συνέβη κατά την επιστροφή τους και είχε ως αποτέλεσμα να κοιμηθεί μόνο δύο ώρες. Ζήτησε λοιπόν, συγγνώμη που έδειχνε κουρασμένος και εξήγησε τι συνέβη. 

Ενώ ο ίδιος και οι φίλοι του αποφάσισαν να μην οδηγήσουν, καθώς όπως λέει «είχαν πιει δυο ποτηράκια παραπάνω» και κατέληξαν να πάρουν ταξί, ένας άλλος οδηγός δεν σκέφτηκε το ίδιο υπεύθυνα, με αποτέλεσμα να προκαλέσει ατύχημα πέφτοντας πάνω τους. Ευτυχώς κανένας δεν τραυματίστηκε, όπως αναφέρει ο James.

«Συγγνώμη αν φαίνομαι κουρασμένος, αλλά κοιμήθηκα μόνο δύο ώρες μετά από τα Mad. Βγήκαμε μετά, ήπιαμε δύο ποτάκια παραπάνω, οπότε είπαμε να μην οδηγήσω και να πάρουμε ταξί, που είναι και πιο υπεύθυνο. Αλλά κάποιος άλλος που είχε πιει, έπιασε το τιμόνι και έπεσε πάνω μας. Δεν έχω κοιμηθεί καθόλου, δεν χτύπησε κανείς», δήλωσε ο James.

«Η ουσία είναι όταν αποφασίζεις να πιάσεις το τιμόνι και είσαι υπό την επήρεια αλκοόλ, δεν επηρεάζεσαι μόνο εσύ, αλλά επηρεάζεις και την ζωή κάποιου άλλου», συνέχισε.

https://www.protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα