Ντορέττα Παπαδημητρίου: Όσο προσπαθείς δεν αποτυγχάνεις, μαθαίνεις

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Όσο προσπαθείς δεν αποτυγχάνεις, μαθαίνεις

Για τις επιτυχίες αλλά και τις αποτυχίες και κυρίως το πώς  μπορείς να τις διαχειριστείς όταν σου έρχονται, μίλησε η  Ντορέττα Παπαδημητρίου στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

Αρχικά η γνωστή ηθοποιός μιλάει για τις επιτυχίες και τις αποτυχίες στον αθλητισμό και πως αυτές σε δυναμώνουν σαν άνθρωπο. «Έχω κλάψει πολύ για αγώνες που δεν πήγαν όπως θα ήθελα και άντε ξανά ‘σήκω Ντορέττα’. Εκπαιδεύεσαι στο να διαχειρίζεσαι την αποτυχία. Στεναχωριέμαι όταν κάνω κάτι στη δουλειά και δεν πάει όπως θα ήθελα αλλά δεν με παίρνει από κάτω. Όσο προσπαθείς δεν αποτυγχάνεις, μαθαίνεις».

Όπως λέει η ίδια, σταμάτησε τον αθλητισμό γιατί δεν ήθελε άλλο, ενώ μιλά και για έναν σοβαρό τραυματισμό που υπέστη. «Σταμάτησα να αθλούμαι γιατί δεν ήθελα άλλο. Είχα έναν σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι έκανα 12 ράμματα».

Συγκινητική ήταν η τυχαία συνάντηση της Ντορέττας με την προπονήτριά της μετά από 25 χρόνια. Κλείνοντας, η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε για την οικογένειά της και το παιδί της αδερφής της.

«Πολύ μικρή έκανα παιδιά, αυτός ήταν ο δικός μου ο δρόμος. Στα 24 που έγινα μητέρα δεν είχα διαμορφώσει ακόμη την προσωπικότητά μου στο 100%. Είμαι χαρούμενη για το δώρο που μας ήρθε από τον Θεό. Είμαι μια τρισευτυχισμένη θεία. Βοηθάω την αδερφή μου με κάποιους φόβους. Είμαι σίγουρη ότι θα γίνει μια υπέροχη μαμά».

https://www.newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα