Τι κοινό συνδέει την Καμίλα Πάρκερ με την Άνγκελα Μέρκελ

Τι κοινό συνδέει την Καμίλα Πάρκερ με την Άνγκελα Μέρκελ

Αν και για πολλούς δεν θα καταφέρει ποτέ να αποκτήσει την αγάπη που έτρεφε το κοινό για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, ο έρωτας της ζωής του πρίγκιπα Καρόλου όπως αποδείχθηκε, είναι μια γυναίκα που στέκεται επάξια στο πλευρό του μελλοντικού βασιλιά της Μεγάλης Βρετανίας. Παρακάτω τέσσερις συναρπαστικές αλήθειες για την ίδια, άγνωστες στο ευρύ κοινό.

Η συγγενική της σχέση με τη Μαντόνα και τη Σελίν Ντιόν
Η γενεαλογική έρευνα συνέδεσε την Καμίλα, Δούκισσα της Κορνουάλης, και με τις διάσημες ποπ σταρ Μαντόνα και Σελίν Ντιόν, εκτός από την ηθοποιό Αντζελίνα Τζολί, οι οποίες προέρχονται από το ίδιο ζευγάρι Γαλλοκαναδών του 17ου αιώνα, αναφέρει το Reader’s Digest. Είναι ενδιαφέρον, επίσης, ότι η Καμίλα και ο πρίγκιπας Κάρολος έχουν επίσης γενετική σχέση -σύμφωνα με το Ancestry.com, καθώς και οι δύο κατάγονται από τον Henry Cavendish, τον δεύτερο Δούκα του Newcastle, ο οποίος τους κάνει ένατα ξαδέρφια. Ωστόσο, σε μια σκανδαλώδη ανατροπή, η προγιαγιά της Καμίλα, Αλίκη Κέπελ, ήταν η ερωμένη του βασιλιά Έντουαρντ VII, του παππού του Κάρολου. Υπάρχουν φήμες, λοιπόν, ότι η κόρη του Κέπελ, Σόνια (γιαγιά της Καμίλα) ήταν στην πραγματικότητα το παιδί του Βασιλιά -κάτι που όπως αναφέρει το Ancestry θα έκανε τον πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα δεύτερα ξαδέρφια.

Το δαχτυλίδι των αρραβώνων της έχει ιστορική σημασία
Το δαχτυλίδι αρραβώνων της Καμίλα Πάρκερ με τον Πρίγκιπα Κάρολο έχει ένα σμαραγδένιο διαμάντι πέντε καρατίων στο κέντρο και τρεις σειρές διαμαντιών σε κάθε πλευρά δεμένες με χρυσό. Το δαχτυλίδι δεν είναι μόνο εντυπωσιακό, αλλά έχει και ιστορική σημασία, καθώς κάποτε ανήκε στη Μητέρα της Βασίλισσας Ελισάβετ, γιαγιά του Πρίγκιπα Καρόλου.

Φοβάται τα αεροπλάνα και δεν της αρέσει να ταξιδεύει
Παρόλο που έχει ένα εξαιρετικά απασχολημένο πρόγραμμα, είναι κοινώς γνωστό ότι στην Καμίλα δεν αρέσουν και πολύ τα ταξίδια και μάλιστα τα αεροπορικά, καθώς φοβάται να πετάξει. Αυτή της η φοβία, μάλιστα, την εμπόδισε να ταξιδέψει σε διάφορες τοποθεσίες γύρω από την Αυστραλία και τον Νότιο Ειρηνικό με τον Πρίγκιπα Κάρολο όταν βρέθηκαν στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας για τους Αγώνες της Κοινοπολιτείας, επιλέγοντας να μην συμμετάσχει στα πρόσθετα ταξίδια. Σύμφωνα με το Reader’s Digest, η Καμίλα χρησιμοποιεί μια τεχνική ονόματι EFT (Emotional Freedom Technique) για να την βοηθήσει να αντιμετωπίσει το άγχος της πτήσης.

Έχει την ίδια ημέρα γενέθλια με την Άνγκελα Μέρκελ
Το μοναδικό κοινό χαρακτηριστικό στοιχείο της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς και της καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, είναι το γεγονός ότι και οι δύο έχουν γενέθλια την ίδια ημέρα. Οι δύο γυναίκες γεννήθηκαν στις 17 Ιουλίου, ωστόσο με επτά χρόνια διαφορά, με μεγαλύτερη σε ηλικία την Δούκισσα της Κορνουάλης.

https://www.newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα