Αθόρυβος χωρισμός στη showbiz – 4 χρόνια μετά τον γάμο δεν είναι πια μαζί

Αθόρυβος χωρισμός στη showbiz – 4 χρόνια μετά τον γάμο δεν είναι πια μαζί

Κρατώντας χαμηλούς τόνους αποφάσισαν να βαδίσουν σε δρόμους χωριστούς.

 
  Αθόρυβα και επιτρέποντας μόνο σε ελάχιστους να γνωρίζουν τις λεπτομέρειες, το αγαπημένο ζευγάρι δεν είναι πια μαζί και βαδίζει σε δρόμους χωριστούς. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2013 όταν εκείνη ανέλαβε την πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ, μετά την αποχώρηση της Πόπης Τσαπανίδου. Εκείνος ήδη συνεργαζόταν με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Ο λόγος για την διευθύνουσα σύμβουλο του iMEdD, εκτελεστική διευθύντρια του «ΙΣΝ Διάλογοι» και δημοσιογράφο Άννα Μπουσδούκου και τον επίσης δημοσιογράφο Σταύρο Ιωαννίδη.

Η πρώτη ουσιαστική επαφή ήρθε στις συσκέψεις της εκπομπής «Τώρα». Μπορεί από την πρώτη στιγμή η έλξη να ήταν αμοιβαία, όμως η απόσταση – καθώς ο Σταύρος ήταν ανταποκριτής στη Θεσσαλονίκη – ήταν ένα αντικειμενικό εμπόδιο. Ο έρωτας τους, ωστόσο, ήταν τόσο μεγάλος που υπερνίκησε τα εμπόδια.

Λίγα χρόνια αργότερα, ο Σταύρος Ιωαννίδης μετακόμισε στην Αθήνα και όλα πήραν τον δρόμο τους. Ένας δυνατός έρωτας, μια υπέροχη συγκατοίκηση και στη συνέχεια ο γάμος. Ο οποίος γάμος είχε τελεστεί κρυφά στην Αντίπαρο τον Σεπτέμβριο του 2017.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου στη Real life, όμως, εδώ και αρκετό καιρό τα πράγματα έχουν αλλάξει καθώς το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Εδώ και έναν χρόνο, δεν είναι πλέον μαζί. Σεβόμενοι την επιθυμία τους, οι δικοί τους άνθρωποι κράτησαν μυστική αυτή την εξέλιξη. Την πληροφορία του χωρισμού, ωστόσο, επιβεβαίωσε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα