Χώρισε ο Τριαντάφυλλος; Η απάντηση της συζύγου του

Χώρισε ο Τριαντάφυλλος; Η απάντηση της συζύγου του

Μπορεί ο Αλέξης Παππάς να ήταν εκείνος που αποχώρησε από το Survivor στο χθεσινό επεισόδιο, όμως αυτός που έκλεψε γι' άλλη μια φορά την παράσταση ήταν ο Τριαντάφυλλος.

Όπως είναι γνωστό οι Κόκκινοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας και έτσι οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε προ εκπλήξεως γιατί ενώ εξέφραζε τα συναισθήματά του στη σύζυγό του, Δήμητρα, η απάντηση που έλαβε δεν ήταν όσο θερμή θα ήθελε και εξέφρασε το παράπονο του καθώς δεν του είπε πως τον αγαπάει.

 «εκεί που κερδίσαμε την επικοινωνία κι είμαι χαρούμενος, είχα άγχος και χτυπούσε η καρδιά μου επειδή είμαι ερωτευμένος και αγαπάω.. Στέλνω το πρώτο μήνυμα στη γυναίκα μου αγάπη μου, ψυχή μου, λατρεία μου και περιμένω να δω αγάπη μου σε σκέφτομαι, σε θέλω, σε λατρεύω και μου λείπεις και τι βλέπω; Χα χα χα”, είπε ο Τριαντάφυλλος.

 «είναι δυνατόν βρε Δήμητρα; Μας βλέπει όλη η Ελλάδα. Πες ένα σε αγαπάω, μου έχει λείψει, σε σκέφτομαι. Εσύ κορίτσι μου γλυκό ήταν σαν να λες ‘κάτσε εκεί που κάθεσαι, τέσσερις μήνες βρήκα την υγειά μου, είμαι μια χαρά μόνη μου στο σπίτι και περνάω τέλεια’... Στο επόμενο Survivor θα σε δηλώσω και θα έρθεις εσύ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ντάφυ.

Η απάντηση της συζύγου του

Τα σενάρια ότι υπάρχει πρόβλημα στη σχέση τους «φούντωσαν» μετά από αυτό και αρκετοί θεώρησαν πως όντως ισχύει κάτι τέτοιο όταν είδαν το «ελεύθερη» στο προφίλ της συζύγου του στο Facebook.

Το πρωί της Πέμπτης η Δήμητρα Σιαμπάνη, θέλησε να δώσει την δική της απάντηση στον Δημήτρη Παπανώτα και στο «Happy Day».

«Μου είπε η κοπέλα στο τηλέφωνο ότι δεν θέλει να ασχολείται με όλη αυτή την δημοσιότητα. Για το προφίλ μου είπε, ότι το έχει πριν γνωρίσει τον Τριαντάφυλλο και δεν το χρησιμοποιεί, δεν έχει ανανεώσει τα στοιχεία στο προφίλ της. Όσο για το αν υπάρχει πρόβλημα, είπε η κοπέλα ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και δεν είναι ωραίο να συζητιούνται τέτοια πράγματα, γιατί έχουν και ένα παιδάκι», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα