Ο Ορφέας Αυγουστίδης αγκαλιά με τη γυναίκα του και τον γιο τους!

Ο Ορφέας Αυγουστίδης αγκαλιά με τη γυναίκα του και τον γιο τους!

Σε πελάγη ευτυχίας ο ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης καθώς έγινε πατέρας!

 Ο γνωστός ηθοποιός βιώνει την ομορφότερη περίοδο της ζωής του αφού κρατάει στην αγκαλιά του το μονάκριβο γιο που του χάρισε η αγαπημένη του Γεωργία και είναι ευγνώμων γι' αυτό!

Στο ίδιο μήκος κύματος και η μητέρα του Μαρία Τζομπανάκη που δημοσίευσε φωτογραφία με τον εγγονό της. Ο ευτυχισμένος πατέρας πόσταρε φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο να κρατάει τον γιο του αγκαλιά.

«Και έρχεται η ΖΩΗ να μας αποκαλύψει έτσι απόλυτα ότι τίποτα πραγματικό δεν μπορεί να μπει σε αναμονή και σε παύση (και ας φαίνεται έτσι αυτούς τους καιρούς) μην ξεχνιόμαστε, η ΖΩΗ προχωράει, μεγαλύτερη απόδειξη η καρδιά του ΓΙΟΥ μου που νοιώθω να χτυπάει στο στέρνο μου όταν τον κρατάω. Και η υπέροχη Γεωργία μου που η γενναιότητά της και η γενναιοδωρία της με έκανε να εμπιστευτώ ξανά τις φωτεινές ποιότητες της ανθρωπότητας και ότι όντως ο καρπός ενός όμορφου έρωτα μπορεί να φέρει την αθανασία των ερωτευμένων.

Ευτυχώς που υπάρχουν αυτοί οι υπέροχοι ανθρώπου εδώ στο μαιευτήριο να μας φροντίζουν γιατί έχουμε πέσει στο πάτωμα και έχουμε γίνει βούτυρα από τη γλυκά και την αγάπη», έγραψε.