Το μυστικό ομορφιάς της Έμμα Στόουν για αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Το μυστικό ομορφιάς της Έμμα Στόουν για αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Η 33χρονη βραβευμένη με Όσκαρ Έμμα Στόουν είναι, αδιαμφισβήτητα, μία από τις πιο επιτυχημένες και αγαπητές στο κοινό ηθοποιούς της γενιάς της. Αυτό που σίγουρα προκαλεί το ενδιαφέρον, τουλάχιστον στις γυναίκες, πέρα από το υποκριτικό της ταλέντο και το γεγονός ότι η επιδερμίδα της μοιάζει πάντα τέλεια, και μάλιστα αλαβάστρινη σαν πορσελάνινης κούκλας.

Αναρωτιέστε ποιο είναι το μυστικό της; Σίγουρα όχι κάποιο ακριβό και εξεζητημένο προϊόν, καθώς η ίδια έχει αποκαλύψει πολλές φορές ότι το προϊόν που δεν αποχωρίζεται ποτέ όταν πρόκειται για την περιποίηση του προσώπου της είναι ένα λαδάκι από κουκούτσια σταφυλιού.

Με το δέρμα της να είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητο, η Στόουν δυσκολεύτηκε πολύ να βρει κάποιο προϊόν που να μην της ερεθίζει την πάλλευκη επιδερμίδα της, μέχρι να καταλήξει στο συγκεκριμένο λάδι.

Η εναλλακτική της λύση για τις ενυδατικές κρέμες που καταστρέφουν το δέρμα της, λοιπόν, είναι η χρήση του λαδιού σταφυλιού στη θέση της ενυδατικής κρέμας για να διατηρήσει το δέρμα της ενυδατωμένο και πάντα λαμπερό και φρέσκο. Η λαμπερή σταρ το επιλέγει καθώς είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, αποτρέπει τις κηλίδες, ενώ απορροφάται πολύ εύκολα από το δέρμα. Επίσης, είναι εντελώς άοσμο και κάνει το δέρμα απαλό και μεταξένιο. Είναι διαθέσιμο στα περισσότερα καταστήματα με υγιεινά ή βιολογικά είδη διατροφής, καθώς και στο διαδίκτυο.

https://www.newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα