Μήνυση στον Μπραντ Πιτ για κακοποίηση θα καταθέσει η Αντζελίνα Τζολί

Η δικαστική αντιπαράθεση Τζολί- Πιτ φαίνεται να εντείνεται, μετά από αναφορές που θέλουν την ηθοποιό να επιδιώκει μήνυση εις βάρος του πρώην συζύγου της για κακοποίηση.

Οι δύο αστέρες του Χόλυγουντ παντρεύτηκαν το 2014, για να χωρίσουν δύο χρόνια μετά, ενώ βρίσκονται ακόμα «στα μαχαίρια» γύρω από το ζήτημα της κηδεμονίας των έξι τους παιδιών.

Σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου που εξετάζει την υπόθεσή τους, η Αντζελίνα Τζολί δήλωσε κατά την διάρκεια της δίκης πως μπορεί να προσκομίσει «αδιάσειστα στοιχεία» που αποδεικνύουν ότι κατά τη διάρκεια του γάμου τους, ο Μπραντ Πιτ κακοποιούσε σωματικά τόσο την ίδια, όσο και τα παιδιά τους.

Στο κοντινό μέλλον, η σταρ και ορισμένα από τα παιδιά της με τον Πιτ αναμένεται να καταθέσουν στο δικαστήριο σχετικά με το νέο αυτό ζήτημα, ενώ το δικαστήριο περιμένει από μεριάς της Τζολί την παρουσίαση όλων των στοιχείων που φέρεται να έχει στη διάθεσή της.

Ο Μπραντ Πιτ δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια γύρω από την νέα κατηγορία που τον βαραίνει, ωστόσο πηγή από τον κύκλο του δηλώνει στα αμερικανικά μέσα πως οι νέοι ισχυρισμοί της Τζολί δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια προσπάθεια αμαύρωσης του ονόματος του πρώην συζύγου της, προκειμένου να ευνοηθεί η ίδια όσον αφορά την ανάληψη της κηδεμονίας των παιδιών τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα