Μαρία Αλεξάνδρου: Έξι γυναίκες με απήγαγαν, με χτύπησαν βάναυσα και με κούρεψαν

Μαρία Αλεξάνδρου: Έξι γυναίκες με απήγαγαν, με χτύπησαν βάναυσα και με κούρεψαν

Η ηθοποιός αισθησιακών ταινιών και μοντέλο Μαρία Αλεξάνδρου αποκάλυψε τον εφιάλτη που έζησε όταν έπεσε θύμα απαγωγής και άγριας επίθεσης στη Θεσσαλονίκη. Η ίδια διηγήθηκε την περιπέτειά της στην εφημερίδα «Espresso» λέγοντας πως ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από ομάδα έξι γυναικών για λόγους ερωτικής αντιζηλίας.

Όπως λέει η ίδια η Μαρία Αλεξάνδρου, οι έξι εξαγριωμένες γυναίκες την ακινητοποίησαν και με την απειλή μαχαιριού την ανάγκασαν να τις ακολουθήσει. Εκείνες την οδήγησαν σε μια ερημιά, όπου την ξυλοκόπησαν αλύπητα, την ξεγύμνωσαν και της έκοψαν τα μαλλιά, σε έναν παραλογισμό ακραίας εκδίκησης, που είχε αφορμή έναν άντρα με τον οποίο το μοντέλο είχε σχέση.

Η εφημερίδα φέρνει στο φως της δημοσιότητας στιγμιότυπα που φανερώνουν την αγριότητα της επίθεσης στο νεαρό μοντέλο. Με δάκρυα στα μάτια η Αλεξάνδρου μίλησε για τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε, επακόλουθο πολύμηνων απειλών που δεχόταν: «Το συμβάν έγινε τον περασμένο Μάρτιο στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης. Δεχόμουν απειλητικά μηνύματα επί μήνες. Μια μέρα με άρπαξαν με ένα αμάξι έξω από το σπίτι μου και με πήγαν σε ένα απομονωμένο μέρος. Εκεί ήταν έξι γυναίκες και άρχισε το βασανιστήριό μου. Άρχισαν να με χτυπούν δυνατά στο κεφάλι με τα παπούτσια τους, έβγαλε μαχαίρι και με απείλησαν, πήγαν να μου σκίζουν τα ρούχα και με κούρεψαν, για να με ξεφτιλίσουν. Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό μου και τις απειλές, μου έκλεψαν τσάντα και τα κινητά τηλέφωνα». 

Και προσθέτει: «Δέχτηκα επίθεση καθαρά λόγω ζήλιας. Όλα αυτά έγιναν για έναν άντρα. Πήγα αμέσως στο αστυνομικό τμήμα των Νέων Επιβατών και υπέβαλα μήνυση. Η υπόθεση έχει τραβήξει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης». Η Μαρία Αλεξάνδρου κατέφυγε στη Δικαιοσύνη εναντίον της συμμορίας των γυναικών για τον άγριο ξυλοδαρμό και τον εξευτελισμό της και οι έξι δράστριες θα καθίσουν σύντομα στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

 Η Μαρία Αλεξάνδρου είχε μιλήσει στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου (29/09/2020) για την audition της στο «Big Brother», αλλά και για τον πρώην σύντροφό της, Δημήτρη Πυργίδη (ο οποίος μπήκε τελικά στο Big Brother), καθώς και για το νέο της τραγούδι που πήρε από την Σάσα Μπάστα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα