Θεοδωρίδου: Τα δύο διαζύγια, οι πλαστικές, η συνεργασία με Μαρινάκη

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας η Νατάσα Θεοδωρίδου, αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- στα δυο διαζύγιά της, την πρόσφατη συνεργασία της με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, για τις πλαστικές που έχει κάνει αλλά και μια δήλωση στην αρχή της καριέρας της που είχε προκαλέσει πολλές συζητήσεις.

«Οι σχέσεις των ανθρώπων είναι δύσκολο μονοπάτι και για να πετύχεις σε βάθος χρόνου θέλει άλλα πράγματα. Με φλερτάρουν οι άντρες. Είναι ανόητο ένας άνθρωπος να παίρνει το σταριλίκι στο σπίτι του. Η καριέρα μου έπαιξε ρόλο στα διαζύγιά μου, το σταριλίκι όχι.

Οι λόγοι είναι, αυτό το τραγούδι. Αυτός ο έρωτας, αυτό το για πάντα. Μπορεί να μη θέλω να ξεπεράσει κάποιος άλλος αυτόν τον έρωτα. Μάλλον δεν είμαι ιδανικός σύντροφος… Αποκλείω το ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου. Σκέφτομαι ότι τώρα θα εκτεθώ γιατί μετά από καιρό να με δω και να πω δες τι έλεγες. Η πρώτη μου απάντηση είναι ότι δε θέλω άλλο γάμο αλλά η δεύτερη είναι ότι θα ήθελα έναν σύντροφο, να με καθοδηγήσει εκεί που θέλει, να με ξεκουράσει…. έναν δυνατό άνθρωπο, μάγκα, δυνατό που θα με πάει σε έναν νέο δρόμο» ανέφερε μιλώντας για τα διαζύγια του παρελθόντος αλλά και για το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου στο μέλλον. ..

διαβάστε αναλυτικά και δείτε τα σχετικά βίντεο στο ourlife.gr

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα