Βραβεία Grammy: Όσα έγιναν τη μεγάλη νύχτα της μουσικής και η μεγάλη νικήτρια

Βραβεία Grammy: Όσα έγιναν τη μεγάλη νύχτα της μουσικής και η μεγάλη νικήτρια

Διαφορετική και σε κλειστό κύκλο, χωρίς ενέργεια και παλμό κάτι που όμως βρίσκουμε αναμενόμενο και λογικό, πραγματοποιήθηκε και φέτος η φετινή τελετή απονομής των μουσικών βραβείων Grammy στο Λος Άντζελες.
Αυτή η χρονιά αποτελεί όμως τη χρονιά των ρεκόρ καθώς η Beyonce έγινε η γυναίκα με τα περισσότερα βραβεία στην ιστορία του θεσμού, 28 βραβεία στο σύνολο!

Ομως και η Taylor Swift δεν πάει πίσω μιας και είναι η πρώτη που κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο για το Άλμπουμ της Χρονιάς τρεις φορές.

Η σκηνή δεν είχε καμία σχέση με τις προηγούμενες χρονιές αφού η πλατφόρμα και όχι εκείνη η τεράστια σκηνή είχε στηθεί σε έναν ανοιχτό χώρο στο Staples Center  και ο άδειος χώρος είχε μόνο τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών, και κάποιους λίγους λαμπερούς καλεσμένους, οι οποίοι όμως εναλλάσσονταν έτσι ώστε να μην είναι όλοι μαζί ταυτόχρονα στο χώρο, φορώντας όλοι τις μάσκες τους.

Η μεγάλη νικήτρια των περσινών Grammy, Billie Eilish τραγούδησε πάνω σε ένα vintage αυτοκίνητο και η Taylor Swift που εμφανίστηκε ως ξωτικό του δάσους αλλά και οι Dua Lipa, Bruno Mars, Harry Styles έκαναν φιλότιμες προσπάθειες να κάνουν το κλίμα πιο ζεστό!

Η πιο εκρηκτική παρουσίαση ήταν αυτή της Cardi B και της βραβευμένης πλέον πρωτοεμφανιζόμενης Megan Thee Stallion αν και η δική μας αγαπημένη είναι αυτή του Bruno Mars με τον Anderson paak.

 
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, υπήρξε ειδικό αφιέρωμα στις προσωπικότητες της μουσικής που έφυγαν από τη ζωή τη χρονιά που πέρασε και δυστυχώς ήταν περισσότερες από άλλες χρονιές λόγω του κορονοϊού.

Άλλη κορυφαία στιγμή ήταν όταν ο Lionel Richie ερμήνευσε την διαχρονική επιτυχία Lady του Kenny Rogers!

Tο μεγάλο φαβορί ήταν η Beyonce με εννέα συνολικά υποψηφιότητες. Ακολουθούσαν η Taylor Swift, η Dua Lipa.

Η λίστα των βραβείων και βίντεο από τη βραδιά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα