Ισαβέλλα Δάρρα: Τι απαντά μετά το σάλο που προκάλεσε η δήλωσή της

Ισαβέλλα Δάρρα: Τι απαντά μετά το σάλο που προκάλεσε η δήλωσή της

Το απόγευμα της Κυριακής και μετά την έκταση που πήρε η συνέντευξη της, η Ισαβέλλα Δάρρα απάντησε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

 Μεταξύ άλλων, η Ισαβέλλα Δάρρα, σημειώνει:

«Φιλες κ φίλοι, σας αποσαφηνίζω τα περί της συνέντευξης μου για τη σεξουαλική παρενόχληση, γιατί αναιτια έχει πάρει μεγάλη έκταση. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ κ ΔΙΑΧΩΡΙΖΩ: Άλλο (και τρομερά σοβαρο) το θέμα των βιασμών και μάλιστα ανηλίκων.

Το αντιμετωπίζω με ιδιαίτερη ευαισθησία, όπως και το θέμα της κακοποίησης παιδιών, καθώς είμαι μητέρα νέου παιδιού και κατανοώ το ότι πρέπει να παρέχουμε στα παιδιά μας ενα ασφαλες περιβάλλον και να τα προστατεύουμε, έτσι ώστε να μεγαλώνουν ως υγιή (σωματικά κ ψυχικά) μέλη της κοινωνίας μας. Αδιανόητη κάθε πράξη-όρεξη που στοχεύει ανήλικα παιδιά και όχι μόνο….

Με τη στάση μας και έχοντας ένα δομημένο εκπαιδευτικό σύστημα, να μαθαίνουμε ότι μπορούμε να λέμε όχι, κι ότι αυτό το ΟΧΙ δεν μας καθιστά αδύναμους, απλά αποδυναμώνει τον κάθε εξουσιαστή, ξελογιαστή, σεξιστή, που με ανήθικες προτάσεις προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την θέση του και ποντάρει στο ότι δεν θα ακούσει ποτέ το ΟΧΙ».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση της Ισαβέλλας Δάρρα:

 

Όλα ξεκίνησαν όταν το διάσημο μοντέλο, Ισαβέλλα Δάρρα, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και στη Σάσα Σταμάτη, η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην κοινή γνώμη.

Πιο συγκεκριμένα, το διάσημο μοντέλο και πρώην Μις Ευρώπη δήλωσε ότι θεωρεί ότι τα θύματα πρέπει να δουλέψουν με τον εαυτό τους και να μάθουν να λένε όχι.

 Τη δήλωση αυτή, μάλιστα, σχολίασε και η Ναταλία Γερμανού μέσα από το Καλύτερα Δεν Γίνεται, όπου εξέφρασε την αντίθεσή της: «Αυτή η ακραία και κατά τη γνώμη μου ντροπιαστική αντίληψη, επιτρέψτε μου την έκφραση και λυπάμαι που την λέω, του «τα ‘θελε και τα ‘παθε». Ότι αν δεν αφήσεις χώρο στον άλλο δεν θα σου κάνει κακό. Ε, δεν είναι έτσι δυστυχώς τα πράγματα!».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO