Σοφία Παυλίδου: Όταν είχα μιλήσει, είχα νιώσει πως η κοινωνία δεν είναι έτοιμη

Σοφία Παυλίδου: Όταν είχα μιλήσει, είχα νιώσει πως η κοινωνία δεν είναι έτοιμη

Σαφή θέση υποστήριξης στα θύματα πήρε η Σοφία Παυλίδου μέσα από δηλώσεις της στην Real life και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη σχετικά με όσα έρχονται στο φως για κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο το θεάτρο.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός που θα βρεθεί σύντομα στην Φάρμα του ΑΝΤ1 σημείωσε χαρακτηριστικά πως είναι μια κατάσταση που δεν θα συνέβαινε αν τα θέατρα ήταν ανοιχτά. Κανείς δεν θα μπορούσε να μιλήσει και αυτό να είχε αντίκτυπο στους συναδέλφους του και να κατέβαινε έτσι μια παράσταση. Εγώ στο παρελθόν ένιωσα μια δράση και είχα μια άμεση αντίδραση. Τότε είχα νιώσει ότι η κοινωνία δεν ήταν έτοιμη.

«Επιτέλους κάποιοι άνθρωποι έβγαλαν τον πόνο που ένιωθαν μέσα τους. Δεν πήγαινε το μυαλό μου σε τόσους συναδέλφους και, στην περίπτωση του πρώην διευθυντή του Εθνικού θεάτρου, δεν πήγαινε το μυαλό μου καθόλου στο ότι θα βρεθούμε μπροστά σε τόσες αποκαλύψεις! Είναι σοκαριστικό, είναι στενάχωρος όλος αυτός ο πόνος όλων αυτών των ανθρώπων. Και ακόμα πιο σοκαριστικό είναι το ότι έχει συμβεί σε παιδιά. Πλέον η Δικαιοσύνη πρέπει να αναλάβει δραστικό ρόλο» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η Σοφία Παυλίδου. «Έχω συνεργαστεί αρμονικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Κώστα Σπυρόπουλο και τον Γιώργο Κιμούλη. Ήμουν τυχερή γιατί δεν είδα τις συμπεριφορές αυτές που καταγγέλλουν οι συνάδελφοι μου».

«Έζησα από κοντά την Ευδοκία Ρουμελιώτη, η οποία πραγματικά υπέφερε στην παράσταση με τον Γιώργο Κιμούλη, από την οποία και παραιτήθηκε. Παίζαμε μαζί στη σειρά «Θα βρεις τον δάσκαλο σου». Τότε είχε μιλήσει, αλλά κανείς δεν την είχε υποστηρίξει. Οι φήμες στον χώρο είναι πολλές και δεν μπορείς να σταθείς μόνο σε αυτές. Και να έχεις ακούσει κάτι, αν ο ίδιος που το έχει υποστεί δεν βγει να μιλήσει, δεν μπορείς να μιλήσεις».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα