Η Μαρία Μπεκατώρου εξομολογείται – Έχω κλάψει πάρα πολύ με αυτά που ακούω

Η Μαρία Μπεκατώρου εξομολογείται – Έχω κλάψει πάρα πολύ με αυτά που ακούω

Καλώς έχει ξεκινήσει όλο αυτό, γιατί σπάνε αποστήματα παραδέχθηκε η Μαρία Μπεκατώρου.

Από καρδιάς μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου στη Real life και την δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο «τσουνάμι» των καταγγελιών που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα στον καλλιτεχνικό χώρο.

Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε όλοι με ανοιχτό το στόμα αυτά που συμβαίνουν. Μιλώ για τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και λεκτική βία στον καλλιτεχνικό χώρο. Έχεις παρακολουθήσει το θέμα; Πώς αισθάνεσαι με όλα αυτά που ακούς;

Και να μην θέλω να το παρακολουθήσω, αυτό δεν γίνεται. Είναι τέτοιος ο βομβαρδισμός αποκαλύψεων, που δεν μπορείς να μην ασχοληθείς. Όμως, με ενδιαφέρει το θέμα ως κοινωνικό φαινόμενο. Θα πω δυο πράγματα για το πώς το βλέπω εγώ όλο αυτό, όπως το λέω και στους φίλους μου. Είναι πολύ σοβαρό θέμα και πιστεύω πως πρέπει να πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης. Αυτό πιστεύω ότι θέλουν και οι άνθρωποι που έκαναν τις καταγγελίες. Για εμένα καλώς έχει ξεκινήσει όλο αυτό, γιατί σπάνε αποστήματα. Ο δρόμος που άνοιξαν οι άνθρωποι που μίλησαν είναι σημαντικός, γιατί πλέον υπάρχει φόβος και όλοι αυτοί που έκαναν αυτό το μεγάλο κακό δεν θα το επαναλάβουν. Έχω κλάψει πάρα πολύ και έχω πονέσει βαθιά με αυτά που ακούω αυτές τις ημέρες.

Όλοι όσοι σε γνωρίζουμε ξέρουμε καλά ότι είσαι καλοπροαίρετη. Αυτό κάποιες φορές μεταφράστηκε ως αδυναμία;

Ναι, το έχω αισθανθεί αυτό που λες. Μου έχει συμβεί να πιστέψουν ότι είμαι αδύναμη. Και να είμαι, όμως, σε αδύναμη φάση, πάντα δίνω τόπο στην οργή και αφήνω τα πράγματα να φτάσουν οριακά, ώστε να είμαι 100% σίγουρη και να αντιδράσω. Περνάω δύσκολα στη φάση της αναμονής. Όμως, πια το έχω εκλογικεύσει και δεν με ζορίζει.

Κάποια στιγμή είχες δηλώσει ενοχλημένη από τη συμπεριφορά της κυρίας Δρούζα, όταν σε κάλεσε σε μια από τις εκπομπές της…

Όταν είχα κάνει εκείνη την αναφορά, η Άννα Δρούζα, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: “Γεια σου, κορίτσι μου, είμαι η Άννα Δρούζα. Ειλικρινά, δεν θυμάμαι αν έχει γίνει αυτό και μπορεί να πέρασαν τα χρόνια, αλλά σου ζητώ συγγνώμη”.

https://www.zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα