Δημήτρης Λιγνάδης: Πήγε μόνος του στη ΓΑΔΑ μετά το ένταλμα σύλληψης

Δημήτρης Λιγνάδης: Πήγε μόνος του στη ΓΑΔΑ μετά το ένταλμα σύλληψης

Αυτοβούλως προσήλθε ο Δημήτρης Λιγνάδης -σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr- στη ΓΑΔΑ σήμερα, Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021, μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από τις δικαστικές αρχές σε βάρος του γνωστού ηθοποιού – σκηνοθέτη, για την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή.

Οι εισαγγελείς πρωτοδικών Κώστας Σπυρόπουλος και Νίκος Στεφανάτος του άσκησαν δίωξη για το κακούργημα του βιασμού. Η δικογραφία διαβιβάστηκε αμέσως στην ανακρίτρια, η οποία συμφώνησε για την έκδοση του εντάλματος σύλληψης.

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα σήμερα, ο κ. Λιγνάδης συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, προκειμένου να ενημερωθεί αν υπήρχει ένταλμα σε βάρος του. Ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο δικηγόρος του ζήτησαν και συναντήθηκαν με αξιωματικό της Ασφάλειας Αττικής, ο οποίος τους ενημέρωσε ότι δεν υπήρχει ένταλμα σύλληψης και στην συνέχεια αποχώρησαν, δηλώνοντας ότι είναι στην διάθεση των αρχών, αν χρειαστεί. Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, άφησε στους αστυνομικούς την κάρτα του και τα τηλέφωνά του για την περίπτωση που τον αναζητήσουν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα