Ευαγγελία Συριοπούλου: Όσα αποκάλυψε για τον επί 10 χρόνια σύντροφό της

Ευαγγελία Συριοπούλου: Όσα αποκάλυψε για τον επί 10 χρόνια σύντροφό της

Η Ευαγγελία Συριοπούλου βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για τη σχέση της με τον επί δέκα χρόνια σύντροφό της, Στράτο Πατσατζή.

«Έχουμε κλείσει πάνω από 10 χρόνια μαζί. Είναι κούκλος, πολύ καλό παιδί, έξυπνος. Έχει όλα τα καλά του Θεού. Με φλερτάρουν οι άντρες στο δρόμο. Συνήθως λένε για το ύψος μου με λένε αρχόντισσα!

Ο σύντροφός μου χαίρεται όταν μου κάνουν κοπλιμέντα. Δεν υπήρξε ποτέ ζήλια μεταξύ μας. Είναι πολύ ισορροπημένα τα πράγματα.

Είμαστε πολύ καλά. Νιώθω πολύ ευτυχισμένη. Η ζωή μας είναι ισορροπημένη. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο και ξέρεις γιατί είσαι μαζί του, όλα τα άλλα είναι πολύ μικρά», τόνισε η ηθοποιός.

Ανάμεσα σε άλλα, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε για το πως αντιδρά ο σύντροφός της αν τη δει στη μυθοπλασία να φιλά κάποιον άλλο, η Ευαγγελία Συριοπούλου απάντησε:

«Ο Στράτος δε ζηλεύει στις ερωτικές σκηνές στο σήριαλ. Μπορεί μάλιστα να μου έλεγε, εδώ δεν ήσουν καλή. Δεν έχω κοιτάξει το κινητό του ποτέ. Αλλά έχω ρωτήσει ποιος είναι;»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα