Ο Πέτρος Κωστόπουλος στην αντεπίθεση: 10 χρόνια έκανα το κουνέλι, άι σιχτίρ πια

Ο Πέτρος Κωστόπουλος στην αντεπίθεση: 10 χρόνια έκανα το κουνέλι, άι σιχτίρ πια

Δέχθηκε όλα τα πηρά και - τώρα - ο Πέτρος Κωστόπουλος τα επιστρέφει!

Σε νούμερο ένα θέμα των ημερών εξελίχθηκε το γεγονός πως ο Πέτρος Κωστόπουλος πήγε στο Ντουμπάι και γύρισε από εκεί. Σήμερα, ο ίδιος ο εκδότης θέλει να ξεκαθαρίσει τα πάντα μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο.

«Έχασα τα πάντα, μου έφαγαν εκατομμύρια και ακούω ότι χρωστάω σαν απατεώνας» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κωστόπουλος ξεσπώντας προς όλους εκείνους που έσπευσαν να τον κατηγορήσουν σε αυτή την ευκαιρία!

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο που έγραψε ο Πέτρος Κωστόπουλος στο znews.gr:

Αισθάνομαι εξαιρετικά δυσάρεστα που γράφω αυτό το κείμενο. Απλούστατα γιατί πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν τη ζωή τους χωρίς να δίνουν εξηγήσεις στον κάθε αδιάκριτο ή πικραμένο κακεντρεχή που θέλει -σαν να ‘ναι δικαίωμά του- να μπαίνει στην ιδιωτική τους σφαίρα, στο δωμάτιό τους, στα παιδιά τους, στις σχέσεις τους. Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν δολοφόνοι χαρακτήρων μέσα από τα social media και μεις σαν μαλάκες καθόμαστε και τους κοιτάμε. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να κάνει τη ζωή που διαλέγει και όχι τη ζωή που του επιβάλλει ο κάθε αρρωστημένος κομπλεξικός.

Δεν είμαι πολιτικός, δεν ζητάω ψήφο, δεν παρουσιάζω «ηθικοπλαστική» εκπομπή στην τηλεόραση, δεν έχω δημόσια θέση, για να δίνω εξηγήσεις. Επώνυμος (σελέμπριτι…) μπορεί να είμαι, αλλά αυτή η λέξη ως γνωστόν είναι τόσο ανυπόληπτη και διάτρητη, μιας και μπορεί να περιλαμβάνει από τον Τσιόδρα και την Αρβελέρ μέχρι την Άννα Μαρία Ψυχαράκη του Big Brother και τη Νικόλ του Bachelor, και καταλήγει σε 10 χλιδάτες influencers (έτσι το λέμε ευγενικά), πλίνθοι και κέραμοι, ατάκτως ερριμμένοι. Οι μούτσοι που μας γλείφανε, γίναν καπεταναίοι.

Τέλος πάντων, ας αρχίσω, γιατί δύσκολα με βλέπω να τελειώνω αυτό το κείμενο…

...διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα