Δικηγόρος Κωνσταντίνου Αγγελίδη: Θα έχει 90% αναπηρία για το υπόλοιπο της ζωής του

Δικηγόρος Κωνσταντίνου Αγγελίδη: Θα έχει 90% αναπηρία για το υπόλοιπο της ζωής του

 Στη σοκαριστική αποκάλυψη πως ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης θα έχει 90% αναπηρία για το υπόλοιπο της ζωής του, προχώρησε ο δικηγόρος του, Αγαμέμνων Τάτσης, σε συνέντευξή του.

Μιλώντας στον Alpha για την απόφαση του δικαστηρίου αλλά και την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, ο κ. Τάτσης έκανε ανέφερε πως «αποδείχτηκε τελικά ότι το λεωφορείο επιχείρησε να κάνει έναν ελιγμό αντικανονικό από τη δεξιά λωρίδα στην εντελώς αριστερή λωρίδα».

«παίρνοντας ως δεδομένο ότι ήταν το λεγόμενο λεωφορείο –φυσαρμόνικα, το όχημα έκλεισε όλο το ρεύμα στη λεωφόρο Βουλιαγμένη, με αποτέλεσμα ο Κωνσταντίνος που έκανε τον ελιγμό να μην μπορέσει να αποφύγει την πρόσκρουση» πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Όσον αφορά την κατάσταση του παρουσιαστή, ο κ. Τάτσης ανέφερε χαρακτηριστικά πως «το κρατικό κέντρο ελέγχου αναπηρίας επιβεβαίωσε τη μόνιμη βλάβη. Έδωσε πάνω από 90% αναπηρία στον Κωνσταντίνο για την υπόλοιπη ζωή του. Καμία δίκη, καμία αποζημίωση δεν μπορεί να αποκαταστήσει το μέγεθος της βλάβης σε αυτόν τον άνθρωπο και το πόσο έχει πληγεί αυτή η οικογένεια».

Δείτε τι δήλωσε ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα