Η Ναταλία Γερμανού αμφισβητεί πως ο Νίκος Μουτσινάς ζήτησε δική του κάμερα την πρώτη χρονιά

Η Ναταλία Γερμανού αμφισβητεί πως ο Νίκος Μουτσινάς ζήτησε δική του κάμερα την πρώτη χρονιά

Εκτός αν εννοεί κάτι άλλο ο Δημήτρης Παπανώτας σημείωσε, μέσα σε όλα, η Ναταλία Γερμανού.

Την δήλωση του Δημήτρη Παπανώτα, πως ο Νίκος Μουτσινάς στην πρώτη τηλεοπτική του χρονιά είχε ήδη ιδιαίτερες απαιτήσεις, σχολίασε η Ναταλία Γερμανού με την μεσημεριανή της παρέα στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια πήρε σαφή θέση υπέρ του ηθοποιού καθώς τότε συνεργάζονταν και σε μουσική, εβδομαδιαία εκπομπή του ALPHA. «Μιλάμε για το Κους Κους το μεσημέρι. Θέλεις να μου πεις, δηλαδή, ότι την πρώτη χρονιά που ήταν ο Νίκος Μουτσινάς στην τηλεόραση, στο Κους Κους το μεσημέρι με αρχισυνταξία της Ζήνας Κουτσελίνη, θα έλεγε ποτέ πως ήθελε δική του κάμερα. Και θα ζούσε σήμερα»!

«Ξαναλέω πως ήταν μια εκπομπή που κεντρική παρουσιάστρια ήταν η Κατερίνα Καραβάτου και είχε ένα πάνελ από δω και ένα πάνελ από εκεί. Και θα έλεγε ο Νίκος που τότε ήταν μέλος του πάνελ πως ήθελε τη δική του κάμερα. Αυτό σου φαίνεται ότι στέκει; Ότι είναι πιθανό;» πρόσθεσε ακόμα η παρουσιάστρια προς τον συνεργάτη της, Κώστα Τσουρό. «Εκτός αν εννοεί κάτι άλλο ο Δημήτρης Παπανώτας γιατί έτσι όπως το είπε, δεν μπορώ να το εξηγήσω τι εννοούσε. Δεν μου φαίνεται».

«Πάντως τα χρόνια εκείνα, που περιγράφει πάνω κάτω ο Δημήτρης Παπανώτας, εγώ συνεργαζόμουν με τον Νίκο σε μια εκπομπή στον ALPHA που λεγόταν Soundmix. Την κάναμε παρέα. Ήταν εκείνα τα χρόνια περίπου. Θυμάμαι ότι, όχι απλά ήταν προσγειωμένος, ήταν εξαιρετικά συνεργάσιμος και με ομαδικό πνεύμα. Δηλαδή έχω μόνο τις καλύτερες αναμνήσεις» συμπλήρωσε η Ναταλία Γερμανού.

https://www.zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα