Εκείνο το βράδυ δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου

Εκείνο το βράδυ δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου

Στην ενημερωτική του εκπομπή Οδηγός καλής ζωής επανήλθε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, το πρωί του Σαββάτου, μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Στην έναρξη, μάλιστα, θέλησε να μιλήσει από καρδιάς για την περιπέτεια που ο ίδιος βίωσε με τον κορονοϊό.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Alpha σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν ξέρω πόσοι το γνωρίζουν αλλά πέρασα κορονοϊό. Σχετικά βαριά, όχι πολύ βαριά. Με ταλαιπώρησε και εξακολουθεί να με ταλαιπωρεί. Έχω περάσει, βέβαια, έχω αρνητικά τεστ πια αλλά με ταλαιπώρησε σημαντικά για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες».

«Θέλω με ήπιο λόγο και ψυχραιμία να κάνω αυτή την εκπομπή, θεωρώντας ότι είναι χρέος μου να το κάνω, για να βοηθήσω τους ανθρώπους και τις οικογένειες που ενδεχομένως στο μέλλον χρειαστεί ή τύχει να νοσήσουν, να ξέρουν πως ακριβώς να πράξουν και να μην κάνουν τα ίδια λάθη που έκανα εγώ» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης. «Και το κυριότερο, να με ακούσουν και να αισθανθούν κάποιοι άνθρωποι που το πέρασαν ότι όλοι μόνοι μας το περάσαμε και δύσκολα το περάσαμε»....

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr