Ξανά στο νοσοκομείο η Σοφία Βόσσου - Τι συνέβη;

Ξανά στο νοσοκομείο η Σοφία Βόσσου - Τι συνέβη;

Η Σοφία Βόσσου δίνει μαθήματα θάρρους στην οικογένειά της παρά το γεγονός ότι η περιπέτεια της υγείας της δεν λέει να την αφήσει σε ησυχία και είναι αναγκασμένη σχεδόν να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία. Δεν πέρασαν δύο μήνες από την εισαγωγή της στο νοσοκομείο και την επέμβαση στο στομάχι και η ίδια αναγκάστηκε να περάσει ξανά το κατώφλι του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Espresso”, η Σοφία Βόσσου μπορεί να έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα της υγείας της, ωστόσο από τον Σεπτέμβριο έως σήμερα έχει μπει δύο φορές στο νοσοκομείο. Το περιβάλλον της πάσχιζε από την πρώτη στιγμή να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό την περιπέτεια της υγείας της, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Μία επέμβαση που είχε κάνει στο στομάχι αποδείχτηκε “σκληρός αγώνας δρόμου” για την ίδια, που προσπαθεί μέχρι σήμερα να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Στο πλευρό της βρίσκονται από την πρώτη στιγμή η κόρη της, Ερασμία Μάνου, αλλά και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με τον οποίο έχουν δημιουργήσει μια σχέση ζωής.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα