Στράτος Τζώρτζογλου: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον γιο του – Ήθελα να ξέρω πότε θα δακρύσει

Στράτος Τζώρτζογλου: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον γιο του – Ήθελα να ξέρω πότε θα δακρύσει

Που λέμε στα πέναλτι κερδίζεις το παιχνίδι, στα πέναλτι να καταλάβω ποιος είναι ο γιος μου δήλωσε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Στο Αννίτα Κοίτα βρέθηκε καλεσμένος ο Στράτος Τζώρτζογλου ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την καλλιτεχνική του πορεία μέσα στα χρόνια αλλά και για όσα έχασε παλιότερα με τις επιτυχίες και πλέον τα έχει εκτιμήσει. Ανάμεσα σε αυτά είναι κι η σχέση του με τον γιο του.

Ο ηθοποιός ανέφερε: ‘Ήμουν πολλά χρόνια στην επιτυχία αλλά τώρα κρατώ μια απόσταση. Ήθελα να δω την μάνα μου και τον πατέρα μου και δεν είχα χρόνο να τους επισκεφθώ. Περνάνε τα χρόνια και θεωρείς κάποιος ανθρώπους δεδομένους δίπλα σου και τελικά ανακαλύπτεις ότι εγώ έχω φάει την ζωή μου να δουλεύω για να κρατήσω αυτήν τη θέση αλλά έχασα με τον πατέρα να καθίσω δέκα λεπτά και να δω τον ουρανό. Καταλαβαίνεις τον πόνο αργότερα όταν εκτιμήσεις πραγματικά τη ζωή. Τώρα κυνηγάω να κλέψω ώρες και να δω την μάνα μου.

Για τον γιο μου ευτυχώς με φώτισε ο Θεός να πάω μαζί του στην Αμερική. Που λέμε στα πέναλτι κερδίζεις το παιχνίδι, στα πέναλτι ήθελα να καταλάβω ποιος είναι ο γιος μου. Τον έβλεπα αλλά μέσα στην πολλή δουλειά δεν ήμουν όλη μέρα μαζί του. Τώρα ήθελα να ξέρω πότε θα δακρύσει για μία του αποτυχία και να σταθώ έστω και σιωπηλά δίπλα του. Να του στείλω αγάπη και να ξέρει ότι έχει έναν άνθρωπο» ανέφερε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

https://www.zappit.gr