Πρωταγωνιστής στις 8 Λέξεις εξομολογείται – Εκείνα τα χρόνια φυτοζωούσα, είχα πέσει ψυχολογικά

Πρωταγωνιστής στις 8 Λέξεις εξομολογείται – Εκείνα τα χρόνια φυτοζωούσα, είχα πέσει ψυχολογικά

Απρόσμενη δήλωση από αγαπημένο πρωταγωνιστή στις 8 Λέξεις του ΣΚΑΪ!

Συνέντευξη στο 7 Μέρες TV παραχώρησε ο γνωστός πρωταγωνιστής από το σίριαλ «8 Λέξεις». Μιλώντας στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα, μέσα σε όλα, παραδέχθηκε πως υπήρξε περίοδος που δεν είχε χρήματα ούτε για τα αναγκαία. Ο λόγος για τον ηθοποιό Ιάσονα Παπαματθαίου!

Ασχολείσαι με το θέατρο την τελευταία οκταετία και οι «8 Λέξεις» αποτελούν την πρώτη τηλεοπτική σου δουλειά. Για ποιο λόγο απέφυγες όλο αυτό το διάστημα την τηλεόραση;

Στην περίπτωση μου η μία δουλειά έφερε την άλλη. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έψαχνα πολύ. Είμαι τυχερός αλλά θεωρώ πως και συνειδητά δούλεψα με στόχο. Τα πράγματα ήρθαν πολύ όμορφα, παίρνοντας τόσο τις ευκαιρίες να κάνω ενδιαφέροντες ρόλους όσο και να λαμβάνω κάποια χρήματα τα οποία με βοηθούν να έχω μια πιο αξιοπρεπή ζωή.

Υπήρξαν περίοδοι που δεν είχες χρήματα ούτε για τα αναγκαία;

Στα πρώτα τέσσερα χρόνια μετά τη σχολή φυτοζωούσα. Ήθελα να αφοσιωθώ στο θέατρο 100%. Είμαι τυχερός, γιατί είχα δικό μου σπίτι. Ουσιαστικά πέρναγα το μήνα μου με ελάχιστα χρήματα.

Το αντιμετώπισες με αισιοδοξία ή έπεφτες ψυχολογικά;

Έπεφτα πάρα πολύ ψυχολογικά, αλλά σκεπτόμουν πάντοτε ότι με την οποιαδήποτε άλλη δουλειά θα ήμουν απόλυτα δυστυχής.

Πατέρας σου είναι ο Τάκης Παπαματθαίου. Ήταν για σένα δίλημμα, όταν αποφάσισες να εισέλθεις στο χώρο του θεάτρου, ότι είναι αναγνωρίσιμος ηθοποιός;

Όχι. Δεν είχα καθόλου το φόβο της σύγκρισης, μάλλον επειδή αισθάνομαι διαφορετικός από τον πατέρα μου.

https://www.zappit.gr