Την περίοδο του κορονοϊού μάς έτρεφε η 12χρονη κόρη μου

Την περίοδο του κορονοϊού μάς έτρεφε η 12χρονη κόρη μου

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο και το «Ευτυχείτε». Η παρουσιάστρια μίλησε, μέσα σε όλα, για την κόρη της που είναι πρωταγωνίστρια σε σίριαλ της σουηδικής τηλεόρασης ενώ παραδέχθηκε πως στην πρόσφατη περίοδο της καραντίνας  το μοναδικό εισόδημα στο σπίτι ήταν της κόρη τους.

Πιο συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το Bachelor είναι παλιά εκπομπή και εννοώ και στη νοοτροπία της λίγο παλιά. Δηλαδή όλες αυτές οι γυναίκες να παλεύουν για έναν άνδρα; Μήπως θα έπρεπε να κάνουμε το αντίθετο;».

«Η κόρη μου δεν πρωταγωνιστεί μόνο σε μια σειρά της σουηδικής τηλεόρασης αλλά και σε μια κινηματογραφική ταινία. Ακολουθεί τα χνάρια μου αλλά είναι πολύ πιο τολμηρή. Πάρα πολύ νωρίς μου ανακοίνωσε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Εγώ λοιπόν της είπα πως υπάρχει μόνο ένας τρόπος, το διάβασμα» παραδέχθηκε τρυφερά η παρουσιάστρια. «Δεν σου κρύβω ότι στις 10 του Μάρτη, η Μελίνα βρέθηκε με δυο άνεργους γονείς και χτυπούσαν τα τηλέφωνα μόνο για ...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα