Απίστευτα πράγματα: Με αφόδευση στο κρεβάτι τελείωσε ο γάμος μου, λέει ο Τζόνι Ντεπ

Απίστευτα πράγματα: Με αφόδευση στο κρεβάτι τελείωσε ο γάμος μου, λέει ο Τζόνι Ντεπ

Τα άπλυτα στη φόρα: η έκφραση αυτή αποκτά άλλο νόημα στη δίκη που εξελίσσεται στο Λονδίνο μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και της εφημερίδας Sun, την οποία ο ηθοποιός έχει μηνύσει για λίβελλο, για τα όσα έγραψε για το διαζύγιό του με την Άμπερ Χερντ, κατηγορώντας τον ότι την κακοποιούσε και ότι την είχε χτυπήσει 14 φορές.

Στην τέταρτη ημέρα της κατάθεσής του, ο Ντεπ δήλωσε ότι τον Απρίλιο του 2016, την επομένη των γενεθλίων της Χερντ, η καθαρίστρια του σπιτίου τους ανακάλυψε ότι κάποιος είχε αφοδεύσει στο κρεβάτι του ζευγαριού, με τον Ντεπ να περιγράφει το περιστατικό ως «παράλογο» και να αναφέρει ότι την πράξη την είχε κάνει η Χερντ ή κάποιος φίλος της.

Η δικηγόρος της Sun ισχυρίστηκε ότι το προηγούμενο βράδυ ο Ντεπ είχε επιτεθεί στην Χερντ, πετώντας της ένα μεγάλο μπουκάλι σαμπάνια και τραβώντας της τα μαλλιά και ότι είχε περιγράψει το περιστατικό με τα κόπρανα στο κρεβάτι ως «αστείο».

Ο Ντεπ είπε στο δικαστήριο ότι εκείνη τη στιγμή κατάλαβε ότι ο γάμος του με την Χερντ έπρεπε να τελειώσει, χαρακτηρίζοντας το περιστατικό ως ένα «παράξενα ταιριαστό τέλος στη σχέση», ενώ αποκάλυψε ότι η Χερντ το απέδωσε σε ένα από τα σκυλιά του ζευγαριού.

Κατά τις τέσσερις ημέρες της δίκης, ο Ντεπ έχει κατηγορηματικά αρνηθεί ότι χτυπούσε και κακομεταχειριζόταν τη σύζυγό του, όντας υπό την επήρρεια αλκοόλ ή/και ναρκωτικών, με τη δικηγόρο της Sun να ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός έχει έναν άλλο εαυτό, ο οποίος αποκαλύπτεται μετά από πολύ αλκοόλ ή ναρκωτικά.

Ο Ντεπ, ωστόσο, υποστήριξε ότι η Χερντ ήταν που τον αποκαλούσε «τέρας» κάθε φορά που δεν της έκανε χατήρια ή δεν ακολουθούσε όσα του έλεγε και την κατηγόρησε ότι του επιτίθετο σωματικά και ότι του είχε κόψει την άκρη ενός δαχτύλου του χεριού με ένα μπουκάλι.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να καταθέσει στη δίκη η Χερντ, ενώ θα ακολουθήσουν οι πρώην του Ντεπ, Βανέσα Παραντί και Γουαϊνόνα Ράιντερ.

http://www.topontiki.gr