Τα τηλεφωνήματα του Σπύρου Παπαδόπουλου με τον πρωθυπουργό

Τα δύο τηλεφωνήματα που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο «ΒΗΜΑgazino» ο δημοφιλής ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος, που ήταν και ο βασικός πρωταγωνιστής των σποτ που προβλήθηκαν για την πρόληψη και προστασία από τον κορονοϊό.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε: «Εντάξει, την πρώτη φορά με κάλεσε για να με ευχαριστήσει. Τη δεύτερη του τηλεφώνησα εγώ. Καθόμουν με τους φίλους μου και είδαμε ένα βίντεο στο Facebook με ένα νεαρό φοιτητή στο αεροδρόμιο που έλεγε ότι καμία 80άρια αν θυμάμαι καλά Έλληνες φοιτητές είχαν εγκλωβιστεί στο Λονδίνο.

Μου λένε οι φίλοι μου "δεν παίρνεις το Μητσοτάκη;”. Ήταν 10 το βράδυ, τηλεφωνώ στο γραφείο του και πράγματι το σηκώνει μία κοπέλα. Μου λέει "Δεν είναι εδώ θα τον ειδοποιήσω όμως ότι πήρατε για να σας καλέσει”. Και πράγματι σε 5 λεπτά χτυπάει το τηλέφωνο και είναι εκείνος. Του εξηγώ την κατάσταση και απαντά: "Σε ευχαριστώ που με κάλεσες για κάτι που δεν σε αφορά. Είμαι απόλυτα ενημερωμένος. Έχω ειδοποιήσει τον Χαρδαλιά. Αυτό είναι το κινητό μου. Κράτα το". Νομίζω αυτή η στάση δείχνει κάτι».

Ερωτώμενος γενικότερα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ανέφερε ...

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ