Η Άννα είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής μου

Η Άννα είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής μου

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Γιώργος Νταλάρας. Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης μίλησε για όλα ενώ προχώρησε και σε μία προσωπική εξομολόγηση. Μάλιστα, προχώρησε και σε μία… αυτοκριτική, ενώ μίλησε και για τη σύζυγό του, Άννα.

Για τα 50 και πλέον χρόνια που έχει συμπληρώσει στη μουσική, δήλωσε: «Τώρα μαθαίνω να τραγουδάω… Στα 50 χρόνια στο τραγούδι, μέσα από τη δουλειά που μπήκα μικρός, έπρεπε να φτιάξω ένα χαρακτήρα. Πιστεύω πως κατάφερα πολλά πράγματα».

Για τα λάθη είπε: «Νομίζω ότι τα λάθη των ανθρώπων είναι η βελτίωσή τους, είναι τα σκαλοπάτια για τη βελτίωση της ζωής τους… Χωρίς λάθη δεν υπάρχει η συγχώρεση, η αυτοκριτική… Υπάρχουν δύο ειδών λάθη, αυτά που κάνεις για τον εαυτό σου και αυτά που κάνεις στην κοινωνία».

Για να προσθέσει: «Θα ήθελα να μου αναφέρουν τα λάθη που έχω κάνει προς άλλους. Τα λάθη που έχω κάνει προς την κοινωνία. Στον εαυτό μου έχω κάνει πολλά…».

Για τη σύζυγό του Άννα, είπε: «Η Άννα ήταν ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής μου. Αν δεν ήταν η Άννα, μπορεί να μην έκανα ούτε τα μισά από αυτά που έχω κάνει. Με οδήγησε στην κοινωνικοποίηση. Και αυτό της το χρωστάω».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως η γνωριμία τους έγινε με επεισοδιακό τρόπο, όταν την έδιωξε κατά τη διάρκεια πρόβας επειδή έκανε φασαρία.

«Τη γνώρισα, διώχνοντάς την από το “Θεμέλιο”, κατά τη διάρκεια μιας πρόβας επειδή έκανε θόρυβο», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα