Η εξομολόγηση του Μαραντίνη ένα χρόνο μετά τον χωρισμό από τη Χρηστίδου

Η εξομολόγηση του Μαραντίνη ένα χρόνο μετά τον χωρισμό από τη Χρηστίδου

Σε γνωστή εκπομπή της κυπριακής τηλεόρασης βρέθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, μίλησε για το νέο του τραγούδι, αλλά και για τον χωρισμό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου, περίπου έναν χρόνο πριν.

Ο frontman των Onirama, ρωτήθηκε και για τα σχόλια που υπήρξαν για το νέο του τραγούδι με τίτλο "Αχ να σε ξέχναγα" και κατά πόσο αυτό συνδέεται με τον χωρισμό του.

"Το νέο μου τραγούδι είναι το "Αχ, να σε ξέχναγα" κυκλοφόρησε εν μέσω αυτής της κατάστασης. Είναι εσωτερικό και αρκετά διαφορετικά από ότι έχετε συνηθίσει τους Onirama, όχι τόσο δυναμικό, αλλά φλερτάρει με διαφορετικούς ήχους, ίσως και πιο λαϊκούς, με ένα καταπληκτικό βίντεο κλιπ. Το κοινό μας, έχει αγκαλιάσει το νέο μας τραγούδι. Αρκετοί έχουν συνδέσει το τραγούδι με τον χωρισμό μου και με έχουν ρωτήσει. Εγώ πάντα γράφω βιωματικά, αυτό είναι γεγονός.

Από εκεί και πέρα ένα βίωμα γίνεται τραγούδι, όταν μεγεθυνθεί. Οπότε το συναίσθημα μιας στιγμής, αν το μεγεθύνεις αρκετά μπορείς να το κάνεις τραγούδι. Υπό αυτό το πρίσμα, μπορείς να το ερμηνεύσεις όπως θέλεις", είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

Η εξομολόγηση για το διαζύγιο ... Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα