Η Πινκ αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με κορονοϊό

Η Πινκ αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με κορονοϊό

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Πινκ αποκάλυψε σήμερα ότι διαγνώστηκε θετική με τη νόσο COVID-19 πριν από δύο εβδομάδες και έκτοτε έχει αναρρώσει.

«Πριν από 3 εβδομάδες ο τρίχρονος γιος μου Τζέιμσον και εγώ εκδηλώσαμε συμπτώματα COVID-19. Ευτυχώς, ο γιατρός μας είχε πρόσβαση σε τεστ και το δικό μου βγήκε θετικό, έγραψε σε μια ανάρτηση στο Instagram.

«Η οικογένειά μου έμενε ήδη (σε απομόνωση) στο σπίτι και συνεχίσαμε να το κάνουμε τις τελευταίες 2 εβδομάδες ακολουθώντας τις οδηγίες του γιατρού. Πριν από λίγες ημέρες, υποβληθήκαμε εκ νέου σε εξετάσεις και τώρα, ευτυχώς, είμαστε αρνητικοί» σημειώνει η Pink στην ανάρτηση, που συνοδεύει με μια φωτογραφία της μαζί με τον γιο της.

Η τραγουδίστρια απηύθυνε έκκληση τα τεστ να γίνονται δωρεάν και να είναι ευρέως διαθέσιμα, τονίζοντας ότι αποτελεί «απόλυτη παρωδία και αποτυχία που η κυβέρνησή μας δεν κατάφερε να γίνουν τα τεστ πιο ευρέως προσβάσιμα».

Η Πινκ ανακοίνωσε επίσης μια δωρεά ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων, που θα μοιράσει στο Ταμείο Έκτακτης Ανάγκης του Temple University Hospital στη Φιλαδέλφεια και το Έκτακτο Ταμείο της Κρίσης COVID-19 της πόλης του Λος Άντζελες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα