Αλεξίου: Γιατί χρειαζόμαστε να μας κουνήσουν το δάχτυλο και να μας πουν πώς θα σωθούμε;

Αλεξίου: Γιατί χρειαζόμαστε να μας κουνήσουν το δάχτυλο και να μας πουν πώς θα σωθούμε;

"Είμαι μαζί με όλο τον κόσμο. Είμαι και εγώ κλεισμένη στο σπίτι μου 20 μέρες. Παίρνω τα μέτρα που μας ζητάει η πολιτεία. Δεν πρέπει, όμως, να περιμένουμε από την πολιτεία να μας πει να προσέχουμε." είπε χαρακτηριστικά η Χάρις Αλεξίου στον ΣΚΑΪ για το πώς βιώνει η ίδια τον κατ’ οίκον περιορισμό και έστειλε το δικό της μήνυμα προς όλους τους πολίτες.

"Όταν βλέπουμε να πεθαίνουν τόσοι άνθρωποι. Γιατί χρειαζόμαστε να μας κουνήσει κάποιος το δάχτυλο και να μας πει πως θα σωθούμε;"

Αυτό που θέλει να περάσει σαν μήνυμα η κ. Αλεξίου είναι πως "πρέπει να σκεφτόμαστε και να ευγνωμονούμε τη ζωή μας γιατί έχουμε ένα σπίτι να μείνουμε και να προφυλάξουμε τον εαυτό μας από τα χειρότερα."

Όλα αυτά τα παρακολουθούμε από την τηλεόραση από το σπίτι μας ασφαλείς, τονίζει, λέγοντας στη συνέχεια: "Ας σκεφτούμε τους γιατρούς που έχουν μπροστά τους τους ανθρώπους που δεν μπορούν να αναπνεύσουν και πεθαίνουν στα χέρια τους. Να το σεβαστούμε αυτό."

Σχετικά με τον καλλιτεχνικό χώρο που και αυτός μαστίζεται λόγω της κατάστασης η κ. Αλεξίου είπε:

"Υπάρχουν τόσες πολλές ματαιώσεις παραστάσεων και έργων, δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας. Μέσα από όλο αυτό σίγουρα θα βγει κάτι. Ας είμαστε λίγο σοβαροί."

ΠΗΓΗ skai

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα