Ξένια Καλογεροπούλου: Η αποκάλυψη για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει

Μία από τις σπουδαιότερους ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου, η Ξένια Καλογεροπούλου αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την όραση της.

Όπως η ίδια αποκάλυψε, αναφερόμενη στην καραντίνα που βιώνουν λόγω κορονοϊού οι Έλληνες, είναι κλεισμένη στο σπίτι της καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα όρασης. Δυστυχώς λόγω γλαυκώματος είναι έγκλειστη ενώ δεν μπορεί πλέον να διαβάσει, να γράψει ή να δει τηλεόραση. Μαζί της μένει η έμπιστη φίλη της που τη βοηθά στην καθημερινότητά της.

Η Ξένια Καλογεροπούλου αναφέρει:

«Είμαι κλεισμένη στο σπίτι μου απ’ την Πρωτοχρονιά. Έτυχε να πάθω κάτι πολύ σοβαρό στα μάτια μου και δε μπορώ πια να διαβάζω ούτε να γράφω. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ακούω βιβλία. Κλείνω τα μάτια μου και τα ακούω. Έχω μια φίλη που με προσέχει εδώ, βγαίνω και περπατώ πολύ λίγο στο πάρκο, κι επειδή τη μέρα της κηδείας της Άλκης (η επιστήθια φίλη της Άλκη Ζέη), πέθανε η γάτα μου, έχω μια καινούρια που μου κάνει παρέα και με παρηγορεί.

Το ότι δε βλέπω είναι χειρότερο απ’ το ότι είμαι στο σπίτι. Δε θα με πείραζε τόσο το κλεισμένη μέσα, αν μπορούσα να βλέπω καλύτερα, αλλά προσαρμόζομαι κι εγώ και κάνω αυτά που πρέπει να κάνουμε όλοι. Άκουσα κάμποσα βιβλία, τα πιο πρόσφατα είναι ο τελευταίος τόμος της Αναζήτησης του χαμένου χρόνου του Προυστ, είχα διαβάσει όλο το βιβλίο αλλά όχι τον τελευταίο τόμο, η Λολίτα και το Μίλησε μνήμη του Ναμπόκοφ.Και όπως πολύς κόσμος, ακούω- αφού δε μπορώ να δω- τηλεόραση, όλα αυτά που πρέπει να κάνουμε και να μην κάνουμε».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα