Πηγή Δεβετζή: «Ο γάμος μου ήταν ένας εφιάλτης»

Πηγή Δεβετζή: «Ο γάμος μου ήταν ένας εφιάλτης»

 Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής της χαρακτήρισε τον γάμο της Πηγή Δεβετζή.

«Ήταν από τα μεγαλύτερα λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου. Η επιλογή του συγκεκριμένου ανθρώπου. Κάποιος όταν χωρίζει σημαίνει ότι δεν περνάει καλά. Πήρα πολύ δύσκολα το διαζύγιο, εγώ το πλήρωσα», δήλωσε σε συνέντευξή της η Ολυμπιονίκης, που το 2006 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο ύστερα από 6 χρόνια σχέσης.

Τότε το ζευγάρι χώριζε τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και Αλεξανδρούπολης, καθώς εκεί η Πηγή διατηρεί το δικό της πρακτορείο ΠΡΟΠΟ ενώ μαζί με τον πρώην σύζυγο της είχαν ανοίξει μία καφετέρια στο κέντρο της πόλης.

«Χωρίς σχέση είμαι τρία χρόνια. Πλέον οι άνδρες δεν επιμένουν... Αν δεν τους κάτσεις, δε συνεχίζουν.Όχι ρε φίλε δεν στο δίνω. Και αν δεν τους κάτσεις θα πάνε στην άλλη, στην άλλη... Υπάρχουν πολλές επιλογές οι γυναίκες δεν είναι δύσκολες. Εγώ ρε φίλε είμαι δύσκολη. Τέλος», δήλωσε.

«Μου έχουν τύχει πολλές περιπτώσεις που μου το έχει παίξει ψωνισμένος ο άλλος. Σε μένα. Ότι είμαι κάποιος και με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό. Όποιος δεν κάνει τρώει άκυρο με συνοπτικές διαδικασίες. Δεν θα χαλάω φαιά ουσία χωρίς λόγο...». Όσο για το αν την φλερτάρουν μέσα από τα social media, λέει: «Με φλερτάρουν φουλ αλλά. είμαι πολύ επιλεκτικός άνθρωπος. Δεν απαντάω», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα