Γιάννης Τσιμιτσέλης: Καταφέραμε ξαφνικά να έχουμε υπεύθυνους πολίτες

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Καταφέραμε ξαφνικά να έχουμε υπεύθυνους πολίτες

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ εμφανίστηκε μέσω skype, το βράδυ της Τετάρτης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. 

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και ο ίδιος στην καθημερινότητα λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δήλωσε με χαμόγελο πως “πριν από ένα χρόνο εάν μου περιέγραφε κάποιος όλη αυτή την κατάσταση θα έλεγα ποιος θα κάνει την παραγωγή και ποιοι θα παίξουν! Δηλαδή είναι εξωπραγματικό αν και βέβαια έχουμε δει πολλές ταινίες, τέτοιου είδους, που ταιριάζουν πάρα πολύ σε αυτή την ιστορία. Και δεν το πάω στις θεωρίες συνωμοσίας όπου καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του χωρίς λόγο και αιτία. Εγώ πάντα έλεγα ότι ήθελα μία δυο μέρες να κάτσω σπίτι, να κοιμηθώ, να ξυπνήσω με την μπυτζάμα και να ξανακοιμηθώ το βράδυ χωρίς να έχω αλλάξει και να έχω βγει από το σπίτι. Δεν περίμενα πως αυτό θα συμβεί ένα μήνα, το λιγότερο από ότι το βλέπω”.

“Τώρα που αναγκαστικά βρίσκομαι μέσα στο σπίτι προσπαθώ να το ευχαριστηθώ όσο μπορώ. Βλέποντας πολλές σειρές αλλά και πολλά επεισόδια σε επανάληψη από το “Έλα στη θέση μου” που έχω χάσει” πρόσθεσε, επίσης, ο αγαπημένος ηθοποιός. “Προσωπικά είχα πολλή μεγάλη ανάγκη να καθίσω λίγο. Αυτή τη στιγμή, ακόμα, είμαι στη φάση που το απολαμβάνω αλλά σίγουρα θα περάσει το στάδιο αυτό και θα θέλω να βγω προς τα έξω. Ελπίζω πολύ σύντομα να αλλάξει σαν σλόγκαν το “μένουμε σπίτι” και να γίνει “βγαίνουμε έξω”. Έχω την εντύπωση ότι το βγαίνουμε έξω θα είναι πολύ πιο δυνατό μετά από το μένουμε σπίτι τώρα”!

“Σίγουρα πολλά πράγματα θα αλλάξουν και για μένα ένα από τα σημαντικότερα που απέδειξε αυτός ο κορονοϊός είναι ότι καταφέραμε στην Ελλάδα να έχουμε ξαφνικά ένα σωστό κράτος και υπεύθυνους πολίτες. Είναι κάτι που με εντυπωσιάζει πάρα πολύ” συμπλήρωσε ο ίδιος.

Τέλος, ο ηθοποιός πρόδωσε πως “για κάθε κακό υπάρχει και κάτι καλό. Μέσα από όλη αυτή την ιστορία νομίζω πως θα βγούμε πολύ πιο δυνατοί και θα μπορέσουμε να ρυθμίσουμε τη ζωή μας πολύ καλύτερα πια”.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα