Κίνηση αγάπης και ανθρωπιάς από τη Σοφία Βογιατζάκη – Πηγαίνει τρόφιμα σε ευπαθείς ομάδες

Κίνηση αγάπης και ανθρωπιάς από τη Σοφία Βογιατζάκη – Πηγαίνει τρόφιμα σε ευπαθείς ομάδες

Με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας να βοηθήσει τον διπλανό του, τον απέναντί του. Χτύπα μια πόρτα και πες “θέλετε να σας φέρω κάτι;”, δεν κοστίζει τίποτα».

Φορώντας μια μάσκα στο πρόσωπο και πλαστικά γάντια στα χέρια μια γυναίκα επισκέπτεται το εστιατόριο της γειτονιάς της, είναι η Σοφία Βογιατζάκη. Η γνωστή ηθοποιός επισκέπτεται καθημερινά το εστιατόριο, παίρνει τρόφιμα και τα πηγαίνει σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, σε ηλικιωμένους που δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους μιας και ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

 

«Για πολύ λίγη ώρα την ημέρα και τηρώντας όλες τις προφυλάξεις και ακούγοντας πολύ σοβαρά και τηρώντας όλα αυτά που λένε οι ειδικοί για το πώς μπορούμε να προστατευτούμε, για πολύ λίγο χρονικό διάστημα, ο ένας βοηθάει τον άλλον. Τώρα εγώ θα πάω φαγητό σε μια φίλη μας που έχει κλείσει τον μπαμπά της στο σπίτι γιατί πρέπει να μείνει μέσα στο σπίτι.

 

Με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας να βοηθήσει τον διπλανό του, τον απέναντί του… Όλοι γνωρίζουμε κάποιες περιπτώσεις ανθρώπων. Χτύπα μια πόρτα και πες “θέλετε να σας φέρω κάτι;”, δεν κοστίζει τίποτα. Δεν είναι αφορμή για να βγαίνουμε από τα σπίτια μας γιατί αυτό που πρέπει να μας γίνει συνείδηση είναι το “μένουμε σπίτι”. Πάντα υπάρχει τρόπος να βοηθήσεις όταν θες», είπε η Σοφία Βογιατζάκη στην εκπομπή “Μαζί σου”.

www.zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα