Η Angelina Jolie αποκάλυψε ότι δύο κόρες της υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις

Η Angelina Jolie αποκάλυψε ότι δύο από τα παιδιά της υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις τους τελευταίους δύο μήνες.

Μία από αυτές, ενδέχεται να είναι η Shiloh, καθώς πρόσφατα εθεάθη να μετακινείται με πατερίτσες.

Σε ένα κείμενο που υπέγραψε για λογαριασμό του περιοδικού Time για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η 44χρονη ηθοποιός εκμυστηρεύθηκε το πόσο νοιάζεται για τις κόρες της που πρόσφατα πέρασαν από χειρουργείο.

«Πέρασα τους τελευταίους δύο μήνες εντός και εκτός χειρουργείων με τη μεγαλύτερη κόρη μου και λίγες ημέρες πριν παρακολούθησα τη μικρότερη αδερφή της να υποβάλλεται σε εγχείρηση για τους γοφούς της. […] Ξέρουν ότι το γράφω αυτό, γιατί σέβομαι την ιδιωτική τους ζωή και το συζητήσαμε μαζί και με ενθάρρυναν να γράψω. Κατανοούν ότι το να περνούν από ιατρικές προκλήσεις και να παλεύουν για να επιβιώσουν και να θεραπευτούν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είναι υπερήφανες/», ανέφερε η ηθοποιός χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένα ονόματα.

«Είδα πως όλα μου τα κορίτσια σταμάτησαν τα πάντα και έθεσαν η μία την άλλη ως προτεραιότητά τους και αισθάνθηκαν τη χαρά να φροντίζουν εκείνους που αγαπούν», πρόσθεσε για να καταλήξει: «Οπότε, εύχομαι αυτήν τη μέρα να εκτιμάμε όλοι τα κορίτσια. Να νοιαζόμαστε για αυτά. Και να ξέρουμε πως όσο πιο δυνατά μεγαλώνουν, τόσο πιο υγιή θα είναι και περισσότερα θα προσφέρουν στην οικογένειά τους και στην κοινωνία».

Θυμίζουμε ότι η Jolie είναι μητέρα έξι παιδιών: του 18χρονου Maddox, του 16χρονου Pax, της 15χρονης Zahara, της 13χρονης Shiloh και των 11χρονων διδύμων Vivienne και Knox.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Shiloh Out To See The Movie "Star Wars" With Angie,Vivi & Zahara In Sherman Oaks, California And They also Took Their Dog Dressed Lika A SpiderMan • March 9,2020 ☆ Age 13 ☆ #shilohjoliepitt #shilohpitt #shiloh #angelinajolie #bradpitt #zaharajoliepitt #viviennejoliepitt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SHILOH FANPAGE (@shiloh_joliep) στις9 Μάρ, 2020 στις 11:37 μμ PDT

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) στις9 Μάρ, 2020 στις 6:53 πμ PDT

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα