Η ανάρτηση Κραουνάκη στο facebook για τον κορονοϊό που θα συζητηθεί

Η ανάρτηση Κραουνάκη στο facebook για τον κορονοϊό που θα συζητηθεί

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο Σταμάτης Κραουνάκης σχολίασε τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών αποδίδοντας σε «εργαστηριακή επίθεση μείωσης πληθυσμών» τον κορωνοϊό, αλλά και πως «το εμβόλιο προϋπήρξε του ιού».

Τι γράφει στο facebook:

«Ο κοροναβάιρους είναι ολοφάνερη εργαστηριακή επίθεση μείωση πληθυσμών. Κάποτε η ισπανική γρίπη θέρισε τη νεολαία. Τώρα θα θεριστούν οι μεγάλες ηλικίες. Στην Ιταλία οι εντατικές δεν μπορούν να δεχτούν άλλους. Το εμβόλιο υπάρχει, προ υπήρξε του ιού. Η πρωτεϊνη αυτή είναι ανίατη. Πας δεν πας νοσοκομείο τα τινάζεις. Το εμβόλιο θα εμφανιστεί μόλις έχει επιτευχθεί ο στόχος.

Συντονίστε την αντίσταση και κρατήστε τη βασική προφύλαξη. Κλείστε την τηλεόραση και ανοίξτε τα παράθυρα. Η πρόπολη είναι σοβαρό γιατρικό. Με πρόπολη πασαλείβουν οι μέλισσες το πτώμα της νεκρής μέλισσας μέσα στην κυψέλη για πλήρη αντισηψία. Οφείλουμε όσοι είμαστε νουνεχείς να αντισταθούμε στη διασπορά πανικού και να συνεχίσουμε να ζούμε κανονικά σαν άνθρωποι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Κραουνάκης στα social media.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα