Η Ελένη Γερασιμίδου αποκαλύπτει μια άγνωστη λεπτομέρεια για το ρόλο της στο Εμείς και Εμείς

Η Ελένη Γερασιμίδου αποκαλύπτει μια άγνωστη λεπτομέρεια για το ρόλο της στο Εμείς και Εμείς

 

Την εποχή του Εμείς και Εμείς θυμήθηκε η Ελένη Γερασιμίδου και αποκάλυψε μια άγνωστη λεπτομέρεια για το ρόλο της στη σειρά.

Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στη Σάσα Σταμάτη για το Secret των Παραπολιτικών και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη μεγάλη επιτυχία του Εμείς Και Εμείς, το οποίο παίζει ξανά σε επανάληψη, μετά την επιστροφή του Mega.

«Το σίριαλ «Εμείς κι εμείς» παίζει και πάλι. Εσύ έκανες τον ρόλο της Παρθένας Ουσταμπασίδου, μιας Πόντιας που άφησε εποχή. Τι θυμάσαι από τότε;», ήταν η ερώτηση της Σάσας Σταμάτη με την Ελένη Γερασιμίδου να απαντά και να αποκαλύπτει πώς ξεκίνησε με ένα γκεστ, αλλά τελικά... έμεινε!

 

«Αρχικά, μου πρότειναν να παίξω ως γκεστ τον ρόλο. Στη συνέχεια οι άνθρωποι του Mega μου πρότειναν να μείνω. Περάσαμε πολύ ωραία με τους συναδέλφους, αγαπηθήκαμε. Είχαμε πολλές αστείες στιγμές, με γέλια και σαρδάμ. Στα γυρίσματα κουραζόμασταν πολύ, αλλά περνούσαμε ωραία. Ο κόσμος με φώναζε «Παρθένα», χαιρόταν, και ακόμα και αυτοί που δεν ήταν Πόντιοι το διασκέδαζαν. Οι Πόντιοι από την παρουσία μου στο σίριαλ αισθάνονταν ότι δικαιωνόταν η ποντιακή φυλή και ήταν ενθουσιώδεις στις εκδηλώσεις τους».

 iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα